BYTTEHANDEL: De to trenerne skal ha kommet frem til en avtale begge kan være fornøyde med. 
BYTTEHANDEL: De to trenerne skal ha kommet frem til en avtale begge kan være fornøyde med.  Foto: Alastair Grant

– Arsenal og Manchester City vurderer sensasjonell byttehandel

Og Monaco er villige til å øke Kylian Mbappés lønn med 900%!

Arsenal og Manchester City vurderer å inngå en sensasjonell byttehandel, ifølge Daily Star.

Den engelske avisen skriver at det har vært samtaler mellom klubbene om å bytte Alexis Sanches og Sergio Aguero.

Pep Guardiola er svært interessert i Arsenals eminente chilener, og Arsène Wenger nekter å slippe ham – med mindre han får Aguero i retur. Det skal Pep kunne leve med.

Siste ord er nok ikke skrevet om Kylian Mbappé i denne ryktespalten. Nå skriver den franske avisen Le Journal du Dimanche at Monaco har tilbudt vidunderbarnet en ganske så markant lønnsøkning fra hans nåværende lønn.

Mbappé skal ha blitt tilbudt en ny kontrakt som vil gi ham rundt 1,4 millioner kroner i uken, en lønnsøkning på utrolige 900%.

Manchester United skal være villige til å betale 1 milliard for Tottenhams Harry Kane, men ifølge Independent skal Tottenhams styreleder Daniel Levy bare ha ledd bort hele interessen og fortalt at han forventer minst det dobbelte for sin talisman.

Alex Sandro skal være klar for Chelsea, det melder den italienske avisen Corriere della Serra. Over 600 millioner kroner skal Chelsea måtte punge ut for Juventus-spilleren.

Daily Express skriver at Southamptons Virgil van Dijk, Evertons Romelu Lukaku og Monacos Tiemoue Bakayoko, vil slå følge med Alex Sandro inn Stamford Bridge-portene. Chelsea skal være villig til å bruke nesten 2,5 milliarder kroner i sommer.

The Sun skriver at Arturo Vidal har uttalt seg om Alexis Sanches og bedt sin landsmann komme til «verdens beste klubb», nemlig Bayern München.

Independent skriver at Arsenals franske spiss Olivier Giroud har vært i kontakt med Lyons president med tanke på en overgang. Arsenal er svært interesserte i Lyons Alexandre Lacazette, og nå kan det virke som om Giroud kan gå andre veien.

Swansea har avvist et bud fra Everton på 300 millioner kroner for Gylfi Sigurdsson. Mirror hevder at Everton og Ronald Koeman nå er klare for å øke budet.

Den italienske avisen Il Tempo skriver at Manchester United nærmer seg Romas belgiske midtbanestjerne Radja Nainggolan.

Liverpool følger nøye med på Schalkes unge angriper Max Meyer. Ifølge Daily Star skal de ha speidere som følger ham under sommerens U21-EM. Tottenham har også lenge vært koblet til den tyske landslagsspilleren.

Det portugisiske stortalentet Renato Sanches har havnet helt i kulden i Bayern München og har blitt ryktet bort i sommer. Manchester United var svært interesserte i unggutten før han gikk til Bayern München og har blitt koblet til en overgang, men nå avviser Sanches selv dette i et intervju med en portugisisk avis. Han sier der at han forventer å bli værende i Bayern.