TV 2-Peter viser frem tvillingene for første gang

I fjor ble Peter Bubresko (42) pappa til Sebastian og Marie (6 mnd). Fredag viste han stolt frem tvillingene i «God morgen Norge».

Lille julaften i fjor fikk «God morgen Norges» Peter Bubresko (42) livet snudd på hodet. Da ble han og samboeren foreldre til tvillingene Sebastian og Marie.

I dag fyller tvillingene seks måneder. Det ble feiret med en opptreden på pappas jobb.

– Ny hverdag

Foran det som blir «God morgen Norges» nye hjem til høsten, åpnet Peter seg om pappalivet for første gang.

– Det er et helt nytt liv. Vi hadde lest oss opp og fått tips fra foreldre, og da spesielt tvillingforeldre. Det viktigste tipset vi fikk var å synkronisere og få på plass rutiner kjapt, sier Peter til «God morgen Norge».

Det å være trofast mot rutiner har ifølge programlederen vært til stor hjelp.

– Vi har hatt våre utfordringer. Marie har hatt kolikk, men det har faktisk ikke vært så ille. Det skyldes at vi har vært flinke på å skape rutiner, avslører Peter.

Spesiell betydning

Da Peter og samboeren skulle velge navn til tvillingene, var det spesielt ett navn som stod fram. Lille Marie er oppkalt etter Peters mor, Liv Marie, som gikk bort for to år siden.

Sportslørdag 🏆👶🏻👶🏻⛷

A post shared by Peter Bubresko (@petermoi) on

– Det var og er et kjempe stort tap for meg. Muligheten til å få en datter og gi henne samme navn som mamma betyr mye for meg. Sebastian valgte vi fordi vi synes det var fint og passet godt til Marie, forklarer Peter.

Videre forteller han at tvillingene har hjulpet på sorgen etter morens død.

– Gleden over å få disse to har kanskje vært ennå større på grunn av det. Man blir ydmyk og takknemlig.

Disse baby-greiene sliter meg ut! #perm ☀️

A post shared by Peter Bubresko (@petermoi) on

Pappaperm

I disse dager nyter Peter pappaperm med Marie og Sebastian. Han kan avsløre at det er Marie som er sjefen.

– Marie kommer til å være sjefen blant de to, mens Sebastian er mer tilbakelent. Slåss de om en leke, er det alltid hun som vinner, sier programlederen.

Nå skal Peter og familien nyte sommerferie før han skal tilbake på skjermen 21.august.

– Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake, men jeg kjenner allerede nå at jeg kommer til å savne de, forteller tvillingpappaen.

Det blir uansett spennende tider fremover. Til høsten skal «God morgen Norge» ha sendinger i splitter ny studio på Aker Brygge.

– Det blir kjempegøy med nytt studio og nytt uttrykk. Det er gøy å flytte på seg. Jeg må bare passe på at jeg ikke dukker opp på jobb med gulp på klærne.

Se intervjuet med Peter Bubresko øverst i videovindu.