PÅ CARRINGTON: Zlatan Ibrahimovic avbildet i United-tøy på Carrington torsdag kveld.
PÅ CARRINGTON: Zlatan Ibrahimovic avbildet i United-tøy på Carrington torsdag kveld. Foto: Instagram

Bildebeviset: – Zlatan har ikke forlatt Manchester

Zlatan Ibrahimovic avbildet på Manchester Uniteds treningsfelt Carrington.

Superstjernen Zlatan Ibrahimovic ble tidligere i sommer løst fra kontrakten med Manchester United.

Det skapte selvsagt heftige spekulasjoner rundt svenskens fotballfremtid. Det ble snakket om at både Napoli, AC Milan, klubber i MLS eller kinesiske klubber ville sikre seg den kneskadde 35-åringen.

Angriperens agent Mino Raiola hevdet at klubber i hele verden nå er ute etter å signere supersvensken, og det bidro ikke akkurat til å stoppe spekulasjonene.

– Klubber fra hele verden vil ha Zlatan Ibrahimovic, både fra MLS i USA, men også flere klubber i Italia. Napoli? Alt er mulig, men jeg tror neppe Napoli vil bli Zlatans neste klubb, sa han til Sky Sports News.

Zlatan Ibrahimovic var tidligere denne uken på snartur i Norge på forretningsreise, og for et par dager siden ble spisstjernen observert i sin bil i Newcastle.

@iamzlatanibrahimovic @azsportswear

Et innlegg delt av Adrián Álvarez Beltramini (@adrian25alvarez)

Avbildet på Carrington torsdag kveld
Men nå er Zlatan tilbake i Manchester.

Manchester United-talentet Adrian Alvarez har lagt ut et bilde av han og Zlatan på klubbens treningsfelt Carrington. Bildet skal ha blitt tatt torsdag kveld.

Dette viser ifølge den svenske avisen Expressens opplysninger at Zlatan Ibrahimovic har planer å gjennomføre sin rehabilitering etter kneskaden hos Manchester United, og det ikke kan utelukkes at stjernen skriver under på en ny kontrakt med rødtrøyene når han er tilbake for skade.

Ibrahimovic ble forrige måned operert for sin alvorlige kneskade og mange har spekulert i om skaden ville bety slutten på 35-åringens karriere.

Nekter å avslutte karrieren
Agent Raiola har imidlertid gjentatte ganger sagt at Zlatan ikke har planer om å avslutte karrieren.

35-åringen var en stor suksess for Manchester United forrige sesong. Han kom gratis fra PSG og scoret 26 mål på totalt 46 kamper i alle turneringer for den engelske gigantklubben. Svensken vant også ligacupen og Europaligaen med rødtrøyene.

Ibrahimovic har tidligere spilt for klubber som Juventus, Inter, AC Milan og Barcelona og har vunnet totalt 33 troféer i løpet av sin 18 år lange karriere på toppnivå.