Paris Jackson på vei til en lunchdate med en venninne i Los Angeles, mai, 2017.
Paris Jackson på vei til en lunchdate med en venninne i Los Angeles, mai, 2017. Foto: Stella Pictures

Familien bekymret for Paris Jackson (19)

Jackson-familien er urolig for at kjendistilværelsen kan skade 19-åringen.

Datteren til Michael Jackson, Paris Jackson (19), er en av kjendisverdenens store stjerneskudd.

Hun har fått modellkontrakt, vært avbildet i motemagasinet Vogue og vært midtpunkt på en rekke røde løpere.

Bekymret onkel

Nå er hennes familie bekymret for hennes raske vei inn i rampelyset og hennes onkel, Jermaine Jackson (62) er urolig for hennes fremtid som superstjerne.

BEKYMRET: Jermaine Jackson deltar på en visning av en fransk dokumentar om sin avdøde bror, Michael Jackson i Paris, november, 2010. 
BEKYMRET: Jermaine Jackson deltar på en visning av en fransk dokumentar om sin avdøde bror, Michael Jackson i Paris, november, 2010.  Foto: Wyters Alban/Stella Pictures

– Vi er veldig stolte over Paris, jeg tror bare vi må forsikre oss om at hun har det bra. Denne bransjen er ikke snill med alle, den kan lure deg, sier Jermaine Jackson til Female First.

Stille krav

Jermaine Jackson mener at det er viktig at Paris Jackson stiller krav og vet hvordan hun skal håndtere menneskene som vil sko seg på karrieren hennes.

– Du må vite når du skal skal sette ned foten, når du skal passe på og når du skal holde tilbake, sier Jermaine Jacksom om taktikken niesen hans bør bruke.

Debut som skuespiller

Paris Jackson selv har store forhåpninger for sin karriere, og vil nå bli skuespiller i tillegg til å være modell. I sin debutfilm spiller hun mot Amanda Seyfried og Charlize Theron i filmen «Gringo».

Paris Jackson har hatt en vanskelig oppvekst etter at faren, Michael Jackson døde i 2009. Livet har vært preget av rusmisbruk og i 2013 forsøkte hun å ta sitt eget liv. Etter dette gikk hun i terapi, og sier hun i dag føler seg mye bedre.