FURORE: Bildet som Khloe Kardashian delte på Instagram får fansen til å se rødt. 
FURORE: Bildet som Khloe Kardashian delte på Instagram får fansen til å se rødt.  Foto: Instagram / @Khloekardashian

Fansen mener Kylie (19) og Khloe (32) har gått for langt

Fansen kritiserer Kardashian-søstrenes nyeste posering.

Kardashian-klanen er vant til å skape furore og store overskrifter verden over. Nå er det minstemann Kylie Jenner (19) og Khloe Kardashian (32) som får gjennomgå i sosiale medier.

Torsdag denne uken var hele familien på fest for å feire reality-serien «Keeping up with the Kardashians» tiårsjubileum.

Et bilde, som tydelig er tatt i en fotoboks, viser 19 år gamle Jenner med tunga på storesøsterens bryst. Og det skaper furore blant fansen:

«Ekkelt. Unnskyld, det er ikke noe søtt at søsteren din slikker på puppen din.»

«Jeg elsker dere veldig mye, men «wow» er alt jeg har å si fordi dette er galt på så mange måter.»

«Alle dere som ser på disse kvinnene som rollemodeller må ta en revurdering av deres moralske verdier.»

Rumpebilder

Også storesøster har vært mye omtalt denne uken. Nylig ble en rekke rumpebilder av Kim Kardashian (36) publisert, noe som hun selv likte svært dårlig.

Bildene viste at Kim, som vanligvis bruker flere flatterende filtre på bildene sine, som de fleste andre kvinner også har cellulitter på rumpa.

– Bildene er helt forferdelige, sier Kim i et intervju med det amerikanske talkshowet «The view».

– Jeg så disse forferdelige bildene av meg selv da jeg var på tur i Mexico, og folk photoshoppet dem og gjorde dem skarpere. Jeg hadde ikke trent på 12 uker, hevder tobarnsmoren, som nå angivelig skal få et barn nummer tre.

Surrogat

Nylig kom nyheten om at Kim Kardashian og ektemannen Kanye West har inngått en avtale med surrogat, det meldte det amerikanske nettstedet TMZ.

Det har lenge vært kjent at kjendisparet har lengtet etter nok et barn, til tross for Kims foregående fødsler som begge har hatt komplikasjoner. 36-åringen har tidligere hatt fastvokst morkake, noe som kan føre til livstruende blødning under fødsel.

My babies for life! 😍😍

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)