PÅ TUR MED DRONNINGEN: F.v.: Vegard Ulvang, Arne Brimi, H.M. Dronning Sonja, Bjørn Dæhlie og Arne Hjeltnes. 
PÅ TUR MED DRONNINGEN: F.v.: Vegard Ulvang, Arne Brimi, H.M. Dronning Sonja, Bjørn Dæhlie og Arne Hjeltnes.  Foto:  Dag Vidar Hopøy/Parkas Production/TV 2

Dronningen blir med Gutta på tur

Hennes Majestet Dronning Sonja blir med Hjeltnes, Brimi, Ulvang og Dæhlie på tur når «Gutta på tur» er tilbake på TV 2 i høst.

I høstens sesong av Gutta på tur har de fire turkameratene fått med seg et svært celebert besøk. Hennes majestet Dronning Sonja blir med på tur.

– Da det var klart at vi skulle lage en ny serie med «Gutta på tur» hadde vi naturligvis en ønskeliste over gjester. Øverst på den sto Dronning Sonja, forteller Arne Hjeltnes.

Alle ønsker oppfylt

Nå har alle ønsker blitt oppfylt, og gutta gleder seg stort over å få med seg kongelig turfølge i program-serien på fire program til høsten.

– Det er få i landet som kan matche hennes turinteresse og meritter. Dronningen har vært overalt i landet vårt, sier Hjeltnes.

Opptak med Dronningen

Sammen med Arne Brimi (60), Arne Hjeltnes (53), Bjørn Dæhlie (49) og Vegard Ulvang (53) er Dronningen i gang med opptakene til et av de fire «Gutta på tur»-programmene som skal gå på TV 2 i høst.

Før denne runden med «Gutta på tur», har det ikke vært laget programmer i serien siden 2010. Den gangen var det et enkeltstående program med Hans Majestet Kong Harald som turfølge på fisketur ved elva Vefsna i Nordland.

De to andre som skal være med på tur er Petter Northug som blant annet bestiger Galhøpiggen med gutta og Aksel Lund Svindal som blir med til nasjonalparken Seiland i Finnmark.

«Gutta på tur» kommer med fire nye episoder på TV 2 høsten 2017.