Rap-stjernen Milan Christopher poserer naken i magasinet Paper.
Rap-stjernen Milan Christopher poserer naken i magasinet Paper. Foto: Fotomontasje/Twitter

Hip hop-stjerne sjokkerer med dette nakenbildet

Den homofile rap-stjernen Milan Christopher viser sine edlere deler for en hel verden – og gjør det med god samvittighet.

Milan Christopher (33) er glad i å vise seg frem. Og i den siste utgaven av det amerikanske magasinet Paper, viser den homofile rap-artisten alt.

Adams drakt

Det var i det samme magasinet Kim Kardashian viste seg frem med sin struttende rumpe i november 2014, og nå hevder Milan Christopher at han har tatt en «Kim Kardashian» ved å vise seg frem i Adams drakt.

– Det at en mannlig artist viser sine edlere deler er tabu i vår kultur, men det er helt ok for kvinner som Amber Rose, Kim Kardashian og Rihanna å gjøre det, sier Milan Christopher til Paper.

Stort ansvar

Som åpen afroamerikansk homofil mann vet rap-artisten at han representerer mange mennesker. Han mener at det ikke er mange afroamerikanske menn som er åpne homofile, og som er komfortable med det.

– Jeg tenker at jeg har et stort ansvar med å representere de som en offentlig person. Og jeg føler jeg klarer det og gjør det på en bra måte. Jeg er alltid ærlig og er bare meg selv. Jeg holder ikke mye igjen og lar ting skje på min måte, sier Christopher og sikter til bildene i Paper.

Christopher stod frem som homofil i realityprogrammet på VH1, «Love and Hip Hop Hollywood». På bildene som Paper har trykket poserer han også på en motorsykkel helt naken.