Tone Damli (29) har meldt seg ut av husprosjektet

– Jeg har sagt at de får gi meg beskjed når vi er i gang, så skal jeg bli med igjen.

I går kom nyheten om at Bærum kommune har vedtatt å gi et gebyr på 400.000 kroner for ulovlig riving av villaen til Tone Damli og Markus Foss på Blommenholm.

Det var avisen Budstikka som først omtalte saken.

– Det er noe dritt

Tone, som nå har flyttet inn på Kjærnes gård utenfor Moss for å delta i Hver gang vi møtes, har selv meldt seg helt ut av husprosjektet.

Se hele intervjuet i videovinduet øverst i saken.

– Det går sakte med huset vårt, og det er noe dritt.

– Vi er litt sånn på stedet hvil, dessverre. Men jeg håper at spaden går i jorden snart, sa Damli til TV 2 tirsdag formiddag før gebyret på 400.000 kroner ble kjent.

– Jeg har faktisk bare meldt meg ut av det. Jeg har sagt at de får gi meg beskjed når vi er i gang – så skal jeg bli med igjen. Jeg er litt lei.

Vil ikke føde hos svigerfar

Tone Damli og kjæresten Markus Foss kjøpte Villa Solum i 2015, men er fortsatt langt unna en permanent adresse på Blommenholm. Familien bor for tiden i kjelleren til Damlis svigerfar.

– I kjelleren er det egentlig veldig hyggelig. Vi har det veldig bra, og det er det viktigste. Men det er ikke optimalt å ikke ha sitt eget. Jeg er litt lei av å gå bort i garasjen for å hente ting jeg trenger.

Damli forteller videre at hun har lyst på et barn nummer to, men at det ikke vil skje før de får et eget sted.

– Jeg har lyst på en til, men jeg har ikke noe hast med å få to tette. Jeg har lyst til å nyte Billie, nyte livet – og ha en plass å bo. Jeg har ikke tenkt til å føde i kjelleren til svigerfar, sier hun.