Beskyldes for å ha klapset til Dybala – Bonucci forberedt på å gå til rettslige skritt

Juventus-stopperen avfeier påstandene om heftig krangel i pausen i Mesterliga-finalen.

Leonardo Bonucci (30) slår kontant tilbake mot påstandene satt frem av La Stampa og La Repubblica. Avisene hevder at Juventus-stopperen stod i sentrum for en opphetet krangel i pausen av finalen i Mesterligaen, som italienerne til slutt tapte 1-4 etter å ha sluppet inn tre mål etter hvilen.

Hevder Dybala ble klapset til
Angivelig skal Bonucci ha tatt for seg forsvarskollega Andrea Barzagli og hans manglende evne til å kontrollere Marcelo på Real Madrids venstreside. Det skal ha gått så langt at Bonucci foreslo overfor trener Massimilan Allegri at Barzagli burde bli byttet ut.

Paulo Dybala skal også ha fått høre og kjenne det. La Stampa hevder at Bonucci skal ha klapset til argentineren og gitt ham beskjed om at det var på tide å våkne opp.

Det har fått Bonucci til å se rødt. I et Facebook-innlegg adresserer Bonucci påstandene og omtaler det som oppspinn.

– Ingenting av det som er skrevet, snakket om eller rekonstruert er sant. Det var ikke noen diskusjon, ei heller noen fysiske sammenstøt for meg eller noen andre. Pausen mellom første og andre omgang av Mesterliga-finalen var en pause som mange andre. Jeg gjentar, ingenting skjedde, skriver Bonucci.

Midtstopperen ønsker ikke å si noe mer om saken, men er klar på at han vil gjøre alt for å motbevise påstandene dersom det blir nødvendig.

– Dersom dette ikke er nok til å klarne opp i situasjonen og etablere sannheten, er jeg klar til å be advokatene mine om å forsvare mitt gode navn og rykte, skriver Bonucci.

Juventus-direktør Giuseppe Marotta avkrefter også at det var noen som helst form for krangel mellom spillerne og trener Allegri.

– Jeg var der, og det skjedde ikke noen ting. Det var bare en diskusjon om taktikk, sier Marotta ifølge Mirror.

Se scoringene fra Mesterliga-finalen i videovinduet øverst på siden!

Conte viser interesse
Oppstusset rundt Bonucci kommer samtidig som det rapporteres om at Antonio Conte fremdeles er interessert i å hente sin tidligere elev til Chelsea. Bonucci er 30 år og Calciomercato har hevedet at Juventus vil la han gå dersom det kommer et bud på om lag 565 millioner kroner.

Så gjenstår det å se om det er mulig å lokke en av verdens beste midtstoppere bort fra Torino. Kontrakten med Juventus går ut sommeren 2021.