– Jeg har ikke snakket med Ronaldo

Cristiano Ronaldo, her fra kampen mot Mexico i Prøve-VM, skal ikke være fornøyd med tingenes tilstand i den spanske hovedstaden. 
Cristiano Ronaldo, her fra kampen mot Mexico i Prøve-VM, skal ikke være fornøyd med tingenes tilstand i den spanske hovedstaden.  Foto: Yuri Cortez / AFP PHOTO.
Real Madrid-presidenten sier til radiokanalen Onda Cero at de vil finne en løsning etter Confederations Cup.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid-president Florentino Pérez sier i et intervju med den spanske radiokanalen at han fikk høre om at lagets store stjerne ønsket seg bort gjennom media, og at de to ikke har snakket sammen ennå.

Portugiseren er for tiden opptatt med Prøve-VM i Russland.

Presidenten, som ble intervjuet mandag kveld, tror likevel på en løsning.

– Han er fokusert på Prøve-VM. Jeg kjenner Cristiano godt, han er en fin fyr. Vi kommer til å snakke sammen, så får vi se hva som skjer etter turneringen, sier Pérez, som tidligere i dag ble valgt til president for en ny periode.

Pérez sier også at skattesaken har gått inn på Ronaldo:

– Vi vil ordne med saken når han kommer tilbake fra Confederations Cup. Han er veldig sint.

Finansekspert: – Derfor ender Ronaldo opp i Manchester United
Ekspert på fotball, markedsføring og finans, Esteve Calzada, uttaler til Sky Sports News at Manchester United er blant få klubber i verden som har råd til Cristiano Ronaldo.

Manchester United topper «Forbes' Most Valuable Soccer Teams»-liste og klubbens kommersielle avdeling er nærmest kjent for å trykke penger.

– Om det er en klubb i verden som har de økonomiske musklene som trengs for å hente Ronaldo så er det selvsagt Manchester United, forteller han til Sky Sports News HQ.

– Selv om han ikke skulle imponere for Manchester United, så vil det ha en imponerende kommersiell appel, mener han.

Finanseksperten minner om at Manchester United for øyeblikket bare øker og øker sine allerede enorme inntekter.

– Manchester United sparer store summer med tanke på lønnen til Zlatan Ibrahimovic, de er tilbake i Mesterligaen og vil med det øke sine inntekter betraktelig. Manchester United er definitivt i førersetet til å hente Ronaldo. Det faktum at Ronaldo ønsker å forlate Real Madrid kan faktisk bidra til å presse overgangssummen ned, poengterer han.

Bayern om Ronaldo-rykter: – Ren fantasi
Bayern München pleier aldri å kommentere overgangsrykter, men den tyske storklubben gjør et unntak etter medieoppslag om et potensielt Cristiano Ronaldo-kjøp.

– Vi er vant til intense spekulasjoner om mulige spillere inn og ut under et overgangsvindu. Som regel kommenterer vi aldri slike rykter, men i tilfellet med Cristiano Ronaldo vil vi klargjøre dette en gang for alle: Dette ryktet har ikke noe med virkeligheten å gjøre. Det må ses på som eventyrfantasier, sier styreformann Karl-Heinz Rummenigge.

Uttalelsen er lagt ut på Bayerns eget nettsted med et bilde av en badeand. Artikkelen har tittelen «Dagens bløff».

Før helgen meldte flere medier, deriblant spanske Marca, at Ronaldo ønsker seg bort fra Real Madrid. Grunnen skal være skatteproblemene 32-åringen har havnet i.

Det tok ikke lang tid før Ronaldo ble koblet til flere av Europas største klubber. I helgen spekulerte den italienske storavisen Gazzetta dello Sport at Bayern kan være portugiserens neste stoppested. En gjenforening med trener Carlo Ancelotti ble trukket fram som et moment som taler for en overgang.

Saken ble sitert av flere tyske medier. Bild hadde en egen variant og spekulerte i at Bayern må ut med vanvittige 200 millioner euro (1,9 milliarder kroner) for Ronaldo i overgangspenger og 35 millioner euro (330 mill. kr) i lønn per år. Medieomfanget ble til slutt så stort at Bayern mandag så seg nødt til å avfeie saken.

Lik TV 2 Sporten på Facebook