Stjernen vil streike seg til Barcelona

PSG-stjernen Marco Verratti skal ha bestemt seg for å gå til streik for å få drømmen om å spille sammen med Lionel Messi i Barcelona neste sesong i oppfyllelse.

Barcelona vil ha Marco Verratti og Marco Verratti vil til Barcelona.

Problemet er bare at PSG ikke vil selge sin stjerne. Den megarike franske toppklubben har allerede avslått to gigantbud fra Barcelona på midtbanespilleren, og gitt klar beskjed om at Marco Verratti skal bli værende i PSG også neste sesong.

Se hvordan det gikk mellom PSG og Barcelona i Sportsnyhetene øverst!

Nå begynner imidlertid Marco Verratti å bli desperat og vil selv tvinge frem en overgang til Camp Nou, rapporter den vanligvis så troverdige franske storavisen L’Equipe.

VIL STREIKE: Paris Saint-Germains Marco Verratti, her avbildet under Rolland Garros-turneringen i tennis, vil streike seg til Barcelona.
VIL STREIKE: Paris Saint-Germains Marco Verratti, her avbildet under Rolland Garros-turneringen i tennis, vil streike seg til Barcelona. Foto: Gonzalo Fuentes

Nekter å møte opp til sesongoppkjøring
Italieneren skal ifølge L’Equipe ha bestemt seg for å streike frem en overgang til Barcelona. 24-åringen vil nemlig nekte å møte opp når PSG starter sesongoppkjøringen den fjerde juli.

Den britiske avisen The Independent melder at Veratti for lengst har gjort det klart overfor PSG-ledelsen at han vil forlate klubben.

– La meg gå til Barcelona, jeg vender aldri tilbake til PSG, skal den italienske landslagsstjernen ha fortalt PSG-ledelsen, skriver avisen – og siterer ikke navngitte kilder.

Midbanespilleren har tidligere uttalt at han vil til Barcelona for å spille sammen med sitt store idol Lionel Messi, og drømmer om å vinne troféer sammen med superstjernen fra Argentina.

– Beskrives som den nye Pirlo
Marco Verratti ble hentet til PSG fra Pescara for fem sesonger siden og har utviklet seg til å bli en av verdens beste midtbanespillere.

Italienske medier har døpt ham til å bli «den nye Pirlo», og i Barcelona er han ønsket som etterfølgeren til den legendariske playmakeren Andres Iniesta.

– Han er den beste i sin generasjon. Gutten har den beste pasningsfoten siden Xavi, forteller en fotballspeider til The Independent.

Barcelonas kan ifølge spanske medier nå forsøke seg på et tredje bud for å sikre seg Verratti – men det kommer til å koste klubben dyrt.

Ifølge The Independent skal PSG først vurdere å selge sin midtbanejuvel om den spanske gigantklubben byr 100 millioner euro, eller rundt 996 millioner kroner etter dagens kurs.