FLYTTER UT: Anders Gran og Anniken Jørgensen på premierefesten til Bloggerne tidligere i år.
FLYTTER UT: Anders Gran og Anniken Jørgensen på premierefesten til Bloggerne tidligere i år. Foto: Espen Solli / TV 2

Brudd for «Bloggerne»-Anniken Jørgensen (20)

Anniken Englund Jørgensen (20) og Anders Gran (24) skal flytte fra hverandre.

«Anders og jeg skal flytte fra hverandre. Jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne bo alene igjen, spise frokost alene eller sove alene. Ikke for å snakke om å betale en leilighet som koster mer enn jeg vil. Men det er et valg som alt annet, det er det som er rett akkurat nå», skriver 20-åringen i et blogginnlegg med tittelen «Ja, vi har tatt en pause».

Videre skriver den populære bloggeren at hun håper de to vil finne tilbake til hverandre ved en senere anledning, og at de fortsatt er gode venner.

Blir TV-par

– Jeg har ikke så mye å si. Og det er veldig rart, for jeg er som regel ikke tom for ord når det gjelder kjærlighet, sier bloggeren til TV 2.

– Hvordan blir det for deg å se dere sammen som et par i den kommende sesongen av Bloggerene?

– Det blir veldig fint. Anders er en stor del av Bloggerne denne sesongen. Vi har hatt mange fine reiser og øyeblikk. Vi har vist hvordan hverdagen vår er sammen – på både godt og vondt, forteller hun videre.

Anniken «Annijor» Englund Jørgensen og bergenseren Anders Gran (24) gikk offentlig ut med forholdet tidlig i januar i år, like før den sjette sesongen av Bloggerne begynte å rulle på TV.

De to dukket opp sammen på premierefesten for TV 2-serien i februar.

– Nå har jeg endelig funnet lykken igjen. Det var skikkelig rart i starten, men veldig, veldig bra. Han er en fin fyr, sa Anniken til TV 2 den gang.

Kjærlighetssorg i fire år

Bloggeren har tidligere vært sammen med Broiler-artist Mikkel Christiansen (25). Det ble slutt da Anniken var 17 år, og i Bloggerne fortalte hun åpenhjertig om kjærlighetssorgen som nesten tok knekken på henne.

– Herregud, som jeg har jobbet med meg selv i fire år. Jeg har fortalt alle at jeg er over det, så jeg skulle tro det selv til slutt. Men jeg er ikke over det i det hele tatt, uttalte Anniken i forrige sesong av dokuserien, og fortsetter:

– Tenk å komme til det punktet at du forteller eksen din at du har savnet ham i fire år.

Hun flyttet til Bergen for å komme seg vekk. Og det var der hun møtte Anders Gran.

– Han viste meg at hjertet mitt fortsatt var der, og at det er mulig å forelske seg igjen. Det er jeg evig takknemlig for, sier hun i dag til TV 2 etter at bruddet ble kjent.

Massiv hets

Drammenseren fikk massiv omtale og kritikk da hun i løpet av i sesongen blant annet omtalte to menn på trilletur i New York, og uttalte at kvinner gikk gravide i 12 måneder.

– Da jeg gikk gjennom kommentarfeltet så jeg at hetsen gikk utover foreldrene mine og kjæresten min. Og da tenkte jeg at dette ikke var greit. Det kan gå utover meg, men sånt skal ikke gå utover min familie, sa 20-åringen om hetsen da hun gjestet God morgen Norge.

Allerede i høst er det duket for en ny sesong av den populære dokuserien, og Anders Gran vil være en sentral skikkelse sammen med Anniken.

Riise ut

John Arne Riise og kona Louise Angelica, samt villmarksjenta Tonje Blomseth, er ikke med i den kommende sesongen.

Det nyeste tilskuddet i den syvende sesongen er Espen Hilton, som står bak bloggen Espenhilton.com.

– Nå føler jeg det er på tide å vise frem en helt ny side av hvem jeg er som person. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle gråte på kamera, men reality-tv er reality-tv, sa han til TV 2 tidligere i år.

Også Anna Rasmussen er klar for sin fjerde sesong av Bloggerne, og tror seerne kan få et enda større innblikk av livet hennes.

– Jeg gleder meg veldig til ny sesong. Det blir en sesong med større fokus på meg som person, og ikke som mamma. Sesongen som nå har blitt sendt har vært preget av en lang graviditet. Jeg gleder meg til å vise mye mer av livet mitt til både lesere og seere, fortalte trebarnsmoren.