DYR MANN: Det blir ikke billig å lokke Cristiano Ronaldo til Manchester
DYR MANN: Det blir ikke billig å lokke Cristiano Ronaldo til Manchester Foto: Martin Meissner

Fotballryktene: To milliarder pluss David de Gea for Ronaldo

Cristiano Ronaldo vil til Manchester United, og Mourinho skal være villig til å inngå en byttehandel. Og Liverpool er ennå ikke enige med Roma om Mohamed Salah.

Cristiano Ronaldo (32) og Manchester United har dominert fotballryktene i det siste, og det ser ikke ut til å endre seg med det første.

Ronaldo, som for øyeblikket spiller Confederations Cup i Russland, skal etter sigende ønske seg en retur til Manchester United og Daily Mirror hevder å vite at Manchester United skal være villig til å legge astronomiske 2 milliarder kroner på bordet for portugiseren, i tillegg til David de Gea!

Daily Mirror melder også at José Mourinho fortsetter sin jakt på Alvaro Morata i en separat avtale.

Hvis David de Gea går skal Manchester United forsøke å hente supertalentet Gianlugi Donnarumma.

18-åringen har vært i hardt vær etter at han avslo Milans kontraktsforslag, og nå vil Mourinho hente ham til Manchester, hevder italienske Calciomercato.

Chelsea trapper opp jakten på Juventus' venstreback Alex Sandro og Monacos midtbanespiller Tiemoué Bakayoko. Guardian melder at Alex Sandro vil koste London-klubben rundt 600 millioner kroner, mens de vil slippe unna med rundt 450 millioner kroner for Bakayoko.

Marco Veratti vil forlate PSG til fordel for Barcelona, hevder italienske Gazzetta dello Sport.

Liverpool skal allerede være enige med egyptiske Mohamed Salah om de personlige betingelsene, men de nekter fremdeles å betale mer enn 400 millioner kroner for ham. Det er mindre enn det Roma krever, melder Sky Sports.

Everton er offensiv på overgangsmarkedet denne sommeren, og nå skal de være svært nær en overgang for spanske Sandro Ramirez. Malaga-angriperen skal ha en klausul på kun rundt 60 millioner, melder Daily Sport.

Southampton er interessert i Tottenhams forsvarer Kevin Wimmer, men ifølge Mirror mener de at London-klubben verdsetter østerrikeren altfor høyt. Tottenham skal kreve nærmere 250 millioner kroner for midtstopperen, som har slitt med å spille seg inn på laget.