Guardiola fortsetter med knallhard vektregel i City

Spillerne forventes å lystre Pep Guardiola. Etter ferien blir det nemlig innveiing av samtlige Manchester City-spillerne.

Kom tilbake fra ferie med for mange kilo på kroppen, og du vil lide samme skjebne som Samir Nasri. Det er Pep Guardiolas budskap til Manchester City-spillerne.

Skal veies inn etter ferie
Før den detaljfikserte spanjolen sendte laget på ferie ble hver eneste spiller instruert til å hold seg selv i form og vekten nede. Når spillerne returnerer til sesongoppkjøring i juli, vil det nemlig bli innveiing. Det skriver The Mirror.

Spillere som bikker over på feil side av sin skala, får ikke trene sammen med resten av førstelaget før vekten er tilbake der den skal være.

For Guardiola er dette ingen lek.

Da spillerne møtte opp til sesongoppkjøring for ett år siden, fikk Samir Nasri streng beskjed om at han veide for mye og at han derfor ikke fikk trene med laget. Det endte med at franskmannen ble sendt på lån til Sevilla, og han har trolig spilt sin siste kamp for Manchester City.

– Han var mye skadet forrige sesong. Vi vil unngå at det skjer igjen. Vekten må være riktig slik at spillerne kan løpe 90 minutter, som Fernandinho, Kolarov og de andre. Forhåpentligvis er han i form i løpet av de neste to ukene, uttalte Guardiola i fjor.

Nasri fortalte at Guardiola bokstavlig talt sparket ham i rumpen og fortalte ham at han «bare var rot».

– Da jeg kom tilbake fra ferie etter å ha hatt et år med både skadeproblemer og personlige problemer, var jeg litt ute av form. Ikke så mye som det ble sagt, men fire kilo overvektig. For Guardiola gjør 2,5 kilo at du ikke får trene med gruppen, sa Nasri.

Se Premier League-studio felle dom over topp seks-managerne i Premier League i videovinduet øverst på siden!

Fikk sex-nekt
Den 46-årige manageren omtales som en kontrollfreak og spesielt kosthold er viktig. I løpet av hans første sesong i City har Guardiola forsøkt å utdanne spillerne i gode matvaner. Det er felles frokost og lunsj for spillerne, samtidig som ernæringsekspert Silvia Tremoleda er ansatt i klubben for å lage mat til spillerne etter kamper.

Men det er ikke bare nei-mat som er ekskludert fra listen av regler i City. Nasri har avslørt at City-spillerne fikk forbud mot å ha sex etter midnatt av Guardiola.

– Seksuelle aktiviteter måtte foregå før midnatt for å få en god natt med søvn, selv om du har fri dagen etter. Han fortalte oss at det er sånn han fikk det beste ut av Messi og Lewandowski, sa Nasri i et tv-intervju med L'Equipe.

Regelen skal ha blitt satt i verk med mål om å få ned antallet muskelskader.