Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brannvesenet på Ringerike fikk melding om at det brant i en enebolig i Hole i Buskerud lørdag morgen. Fem personer ble sendt til legesjekk.

Samme kveld bryter det ut ny brann i samme hus.

Nødetatene rykket ut til brannen ved 19.30-tiden lørdag, den andre på samme adresse på to dager, og politiet undersøker om de hadde sammenheng. En mann er funnet omkommet i eneboligen, han var registrert med adresse der.

Klokka 1.15 natt til søndag melder politiet at de har krimtekniker på stedet, og at de har pågrepet en mann, som skal avhøres på dagen søndag.

– Han er mistenkt for å ha vært til stede der det har skjedd en straffbar handling. Jeg kjenner ikke til siktelsen, og ønsker ikke å si noe konkret om hvilket lovbrudd han er mistenkt for, sier operasjonsleder Stig Væråmoen i Sør-Øst politidistrikt til VG .

Politiet bekrefter at personen som er pågrepet, er den samme som ble «lokalisert og tatt hånd om» tidligere på kvelden. Dette var en person politiet først lette etter, før de meldte at han var lokalisert. Han skal ikke være skadd.

  • Tlf/SMS/MMS: 02255
  • E-post: tips@tv2.no
  • Fra utlandet: +47 915 02255

Politiet har vært på adressen flere ganger tidligere. De knytter enkelte av personene som har hatt tilhold der til et rusmiljø i området. Huset ble totalskadd i brannen.

(©NTB/TV 2)