Everton har brukt store penger på å hente Jordan Pickford (23) og Davy Klaassen (24) så langt denne sommeren, men Ronald Koeman (54) stopper ikke der.

Den nederlandske manageren har nå også sikret seg Sandro Ramírez (21) på en fireårskontrakt. Angriperen kommer fra Málaga, etter at Everton utløste utkjøpsklausulen hans på om lag 60 millioner kroner. Han scoret 14 La Liga-mål for Málaga forrige sesong.

– Jeg er veldig glad. Dette er et stort steg i min karriere, sier han til klubbens hjemmeside.

– Jeg har vært heldig og spilt med noen av de beste spillerne i verden, og har vunnet noen trofeer, men det viktigste nå er at jeg er veldig glad for at jeg nå er Everton-spiller.

Skulle til Atletico

Gran Canaria-fødte Ramírez så lenge ut å bli Atlético Madrid-spiller, men en overgang ble ikke mulig da Mesterliga-semifinalisten fikk overgangsnekt og de kan ikke registrere nye spillere før i 2018.

– Det har vært mye interesse rundt Sandro, fordi han er en målscorer, han er ung, og han har en lys framtid foran seg, sier trener Ronald Koeman på Evertons hjemmesider.

Det spekuleres i om Sandro Ramírez kan bli Romelu Lukakus (24) erstatter på Goodison Park. Den belgiske spissen er koblet til blant andre Chelsea og Manchester United, men enn så lenge er han fortsatt Evertons eiendom.

Ramírez var en del av spanske U21-landslaget som spilte i EM i Polen. Spania kom helt til finalen hvor de tapte mot Tyskland.

I fjor gikk Ramírez fra Barcelona til Málaga. Allerede som 14-åring i 2009 forlot han Kanariøyene til fordel for fastlandet og Barcelona. Han fikk førstelagsdebuten for gigantklubben i august 2014. Da kom han inn for nåværende Chelsea-spiller Pedro Rodríguez og ble matchvinner.