NYBAKTE FORELDRE: Her er Jay Z og Beyoncé fotografert på MET-gallaen i mai 2015. Foto; Evan Agostini/Invision/AP/NTB scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Her er Jay Z og Beyoncé fotografert på MET-gallaen i mai 2015. Foto; Evan Agostini/Invision/AP/NTB scanpix

Beyoncé og Jay Z har fått tvillinger

Stjerneparet er nå trebarnsforeldre.

Artistparet Beyoncé Knowles (35) og Jay Z (47) har blitt foreldre til tvillinger.

Det skriver en rekke amerikanske medier natt til søndag, blant annet TMZ, People og E! News.

Den siste tiden har det vært spekulasjoner fra fansen og kjendispressen omkring Beyoncés fødsel.

Jay Z var ikke til stede da han ble innlemmet som første hiphop-artist på «Hall of Fame» torsdag, og flere av Beyoncés familimedlemmer skal ha vært observert på et sykehus i Los Angeles.

Paret, som giftet seg i 2008, har fra før av datteren Blue Ivy (5).

Delte bilde av gravidmagen

Beyoncé annonserte i februar at de ventet tvillinger gjennom å dele et bilde av seg selv og sin gravidmage på Instagram.

«Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og lykke. Vi har blitt velsignet, ganger to. Vi er utrolig takknemlige for at familien vår skal vokse med to, og vi takker dere for lykkeønsker», skrev hun under bildet.

Paret har tidligere opplevd problemer under svangerskap. I 2012 avslørte Jay Z i en sang at Beyoncé spontanaborterte før de fikk Blue Ivy.

De siste månedene har de forberedt seg på familieforøkelsen. De tok seg en såkalt «babymoon» i april på øyparadiset Bora Bora. Samme måned skulle Beyoncé stått på scenen på Coachella, men fikk beskjed om å utsette til neste år på grunn av helseproblemer knyttet til graviditeten.

– Hun er omgitt av familien og tar det med ro. Hun går ikke så mye ut, men spiser av og til lunsj ute, og følger av og til datteren til skolen , sa en kilde til magasinet People.

Beyoncé og Jay Z ble i fjor utpekt som verdens rikeste kjendispar av Forbes.