King: – Spennende å bli nevnt i sammenheng med Spurs

Joshua King har fått med seg avisskriveriene som kobler Bournemouth-spissen til Tottenham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Joshua King er het på ryktebørsen etter sin fenomenale sesong med Bournemouth.

Nordmannen scoret 16 mål i ligaen forrige sesong, og det har naturlig nok ført til at storklubbene i Premier League har bitt seg merke i angriperen.

På ryktebørsen er King blant annet blitt koblet til Tottenham den siste tiden.

Det har Norges landslagsspiss fått med seg.

– Jeg fokuserte mest mulig på å avslutte sesongen best mulig. Men jeg vil være en løgner om jeg sier at jeg ikke har fått det med meg. Det stått skrevet i de fleste aviser i England og folk har tagget meg og sendt meg linker til artikler, forteller King i et intervju med lokalavisen Bournemouth Daily Echo.

– En storklubb som spiller i Mesterligaen
Før han slår fast:

– Det er spennende å bli nevnt i sammenheng med Spurs. Det er en stor klubb som spiller i Mesterligaen, konkluderer King.

King, som nylig mistet landskampene mot Tsjekkia og Sverige på grunn av skade, understreker at han stortrives i Bournemouth.

– Jeg har sommerferie nå, men jeg har lært så mye av manageren her. Du vet aldri hva som skjer i fotball, men forhåpentligvis så blir jeg værende her også neste sesong. Jeg ser frem til det, for manageren har vært briljant for meg helt siden jeg satte min første fot på treningsfeltet, foreller han.

Angriperen skrev under på en fireårskontrakt med Bournemouth forrige sommer, og kostet klubben kun drøyt 13 millioner kroner i overgangssum.

– Manageren så mitt talent
Bournemouth Daily Echo mener beskriver nordmannen som et skikkelig «røverkjøp».

Den tidligere akademi-spilleren i Manchester United innrømmer at han har utviklet seg veldig etter overgangen fra Blackburn i 2015.

– Jeg er en annerledes spiller nå enn jeg var i Blackburn. Jeg er i bedre fysisk form og har fått sulten tilbake. Manageren hentet meg hit av en grunn. Han så potensialet og talentet jeg hadde, konstaterer en ubeskjeden King.

25-åringen har allerede målet for neste sesong klart.

– Jeg ønsker å hjelpe laget til å klatre enda høyere på tabellen og jeg ønsker å score mer mål og servere flere assist. Jeg ønsker å bli enda bedre neste sesong, fastslår han.