Lagkompis mener Dybala må forlate Juventus

Dani Alves med eksplosive uttalelser om Paulo Dybala.

Dani Alves' uttalelser om lagkamerat Paulo Dybala faller nok ikke i god jord hos noen i den sort og hvite delen av Torino.

I et intervju med den brasilianske tv-kanalen Esporte Interativo uttalte den 34-årige høyrebacken at Dybala en dag bør forlate Juventus for å nå sitt fulle potensial.

– Han er en juvel som kommer til å blomstre. Vi har snakket så mange ganger om det, og jeg sa at en dag, jeg vet ikke når, at han må dra fra Juventus dersom han ønsker å forbedre seg enda mer, sa Alves ifølge Independent.

Dybala markerte seg som en av fotball-verdenens mest spennende spillere forrige sesong med en rekke strålende kamper i både Serie A og Mesterligaen, og 23-åringen blir av mange regnet som Lionel Messis arvtaker i Argentina.

Uttalelsene fra Alves får nok flere av storklubbene i Europa til å sette en stjerne bak navnet til Dybala. Blant dem som er blitt linket til teknikeren er Barcelona. Det er kanskje ikke så rart at de to hyppig blir satt i sammenheng med hverandre.

Da Dybala spilte for Palermo, sa han i et intervju at han ville gjort alt dersom muligheten for å spille for Barcelona bydde seg.

– Jeg ville ha svømt til Barcelona. Det er tross alt bare rett over Middelhavet, sa Dybala ifølge ESPN.

Blant Dybalas beundrere er TV 2s Premier League-kommentator Simen Stamsø Møller. Han regner argentineren for en av Serie As mest attraktive spillere og har tro på at vi får en arvtaker til en av tidenes beste fotballspillere.

– Det sprøe er at han har gitt oss tro på en tid etter Messi. 18 mål på 45 kamper denne sesongen er langt fra Messi-sifre, men det er alt det andre som gjør Dybala så iøynefallende. Ballen sitter bestandig klistret til foten, han har lett for å drible og er god til å spille fri medspillere. Han har hele pakken en angrepsspiller i verdensklasse behøver – og vi har helt sikkert ikke sett det beste av ham, skrev Stamsø Møller i et blogginnlegg om Serie A.

Det er verdt å merke seg at Dybala signerte en ny og forbedret kontrakt med Juventus i vår.

Den strekker seg frem til 2022, men hva har vel ikke penger kunnet fikse i fotballverdenen før?