Ops, da! Avslørte Obama nettopp tidenes kjendisbabynyhet?

Mye tyder på at Beyoncé og Jay Zs tvillinger er på vei – og Barack Obama kan ha røpet tvillingenes kjønn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mye tyder på at Beyoncé (35) er nært forestående å føde tvillingene hun venter med ektemannen Jay Z (47).

Etter at Jay Z torsdag kveld droppet å være til stede da han ble innlemmet som første hiphop-artist på «Hall of Fame», har spekulasjonene i pressen sirkulert.

Nå spekuleres det i at fødselen er i gang og at Jay Z er opptatt med familieforøkning, skriver E! News.

Mange mener også at tvillingene kan ha kommet til verden allerede.

Obama med avslørende tale

Rap-artisten ble historisk da han som første rapper fikk låtskrivernes «Hall of Fame». Men til de fremmøttes store skuffelse, unlot han å dukke opp.

Den tidligere presidenten Barack Obama dukket opp i en video som introduserte den gjeve utmerkelsen. Han snakket en del om kompisen Jay Z, og sammenlignet de to. Det er da han også kan ha røpet kjønnet på de to tvillingene:

– Jay og jeg er også tullete for våre døtre. Men han kommer til å slå meg på antall døtre, når de to tvillingene dukker opp, sa Obama.

Videoen har spredd seg på Twitter, og mange mener det betyr at det må være to jenter superparet venter.

Moren til Jay Z, søstrene, bestemoren og mange venner hadde møtt opp på det ærverdige arrangementet i New York forgjeves.

Jay Z valgte å takke på Twitter for at han ble innlemmet i Songwriters Hall Of Fame, og fikk sin gode venn og publisher, Jon Platt, til å holde takketalen.

Har ei jente fra før

Superparet annonserte graviditeten i februar på Instagram. Paret, som giftet seg i 2008, har allerede ett barn, datteren Blue Ivy på fem år.

Tvillingene vil bli født inn i en særdeles ressurssterk familie. Beyoncé og Jay Z kunne blant annet i fjor smykke seg med tittelen som verdens rikeste kjendispar, ifølge Forbes.

Lykkelig som gravid

Beyoncé har tidligere uttalt at «det å være gravid var veldig likt å være forelsket. Du er så åpen, så overglad. Det er ingen ord som kan beskrive det å ha en baby voksende inni deg, så selvfølgelig vil du rope det ut og fortelle alle om det», skriver People.