FORLATER SPANIA: Cristiano Ronaldo pryder forsiden til A Bola fredag.
FORLATER SPANIA: Cristiano Ronaldo pryder forsiden til A Bola fredag. Foto: Scanpix/Faksimile

Fotballryktene: – Ronaldo har gitt beskjed om at han forlater Real Madrid

Mens Arsenal vil hente tidligere Chelsea-spiller. Få dagens rykter her!

Portugisiske A Bola flesker til på fredagens forside. Avisen skriver at Cristiano Ronaldo vil flytte fra Spania og forlate Real Madrid. Grunnen er skattesaken den portugisiske superstjernen har havnet i. Ronaldo skal allerede ha informert Real Madrid-president Florentino Perez om avgjørelsen.

Everton har kommet i siget de siste dagene. Først ble rekordsigneringen Jordan Pickford presentert, før Davy Klaassen ble neste mann inn portene på Goodison Park. Nå skriver Wales Online at Swanseas Gylfi Sigurdsson kan være neste storsignering.

Chelsea venter på at keeper Thibaut Courtois skal signere en ny avtale og dermed legge ryktene om Real Madrid til side for en god stund. Men The Times skriver forhandlingene har stoppet opp og at belgieren kan komme til å starte sesongen uten å signere en ny kontrakt. Courtois mener han fortjener like godt betalt som David de Gea gjør i Manchester United. Spanjolen hever en lønn på rundt 2,15 millioner kroner i uken. Courtois nåværende kontrakt med Chelsea går ut sommeren 2019.

The Times skriver også at Liverpool håper å kunne innkassere rundt 650 millioner kroner ved å kvitte seg med Lazar Markovic, Mamadou Sakho og Alberto Moreno.

Arsenal har ifølge The Sun lagt inn et bud på tidligere Chelsea-spiller, nå i Juventus, Juan Cuadrado på 190 millioner kroner, men fått avslag. Juventus er ute etter en sum i området rundt 325 millioner kroner. Tottenham er også angivelig interessert i colombianeren.

Det rapporteres også om interesse for Fenerbahce-stopper Simon Kjær fra Arsenal. Turksvoetbal skriver at også AC Milan og Inter ønsker seg dansken.

Daily Mirror skriver at Tottenham er blant klubbene som er interessert i Lazzios Keita Balde. Den 22-årige angrepsspilleren er verdtsatt til rundt 325 millioner kroner og har tiltrukket seg interesse fra både Everton, Liverpool og Juventus.

Southampton er på jakt etter ny manager i kjølvannet av sparkingen av Claude Puel. Ifølge Sky Sports blir tidligere Borussia Dortmund-trener Thomas Tuchel ikke erstatteren. Telegraph skriver at både Frank de Boer og Manuel Pellegrini vil bli intervjuet for jobben.

Mirror skriver at Manchester United kan komme til å hente nok en Benfica-spiller. Denne uken ble Victor Lindelöf offisielt klar for klubben. Nå kan midtbanespiller Anderson Talisca også være på vei. 23-åringen tilbragte forrige sesong på lån hos Besiktas.

Goal.com melder at PSG har gitt opp håpet om å sikre seg Pierre-Emerick Aubameyang. Gaboneren blir trolig for dyr for PSG, som ikke ønsker å betale mer enn det spissen er verdt.

Bacary Sagna, som er frigitt av Manchester City, blir forsøkt signert av franske Marseille, skriver Mirror.

Hvis noen tror at de kinesiske klubbene plutselig har miset kjøpekraften, må de tro om igjen. Ifølge anerkjente L’Équipe kan den relativt lite profilerte Köln-spissen Anthony Modeste gå til kinesiske Tianjin Quanjian for 40 millioner euro. Den styrtrike klubben skal friste 29-åringen med en årslønn på godt over 100 millioner kroner.