BRUDD: Maren Stornes og Emil Meek har valgt å gå hvert til sitt.
BRUDD: Maren Stornes og Emil Meek har valgt å gå hvert til sitt. Foto: Torstein Bøe / NTB Scanpix

Emil Meek (28) er singel

– Det er vondt, innrømmer kampsportutøveren i intervju med God kveld Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Interessen rundt Emil Weber Meek eksploderte da han i desember vant sin første UFC-kamp mot Jordan Mein i Canada.

Men damene har måttet stå skuffet på sidelinjen, for Emil har hele tiden vært i et forhold. Frem til nå. For fire uker siden ble det slutt med kjæresten Maren Stornes.

– Vi fant ut at det var bedre slik, forteller Emil til God kveld Norge.

Vært i forhold nesten hele livet

Paret har vært sammen i to år.

– Så det er vondt, men det begynner å gå bedre nå, sier vikingen, som går under navnet «Valhalla».

MMA-fighteren har ikke noe hastverk med å finne seg ny dame.

– Jeg har vært i et forhold nesten hele livet, så det er kanskje litt deilig å være alene nå. Prøve å fokusere på andre ting. Jeg har også et liv som veldig få forstår seg på, så det er vanskelig å finne en som finner seg i den livsstilen, forklarer Emil.

I slutten av mai måtte han avlyse det som skulle blir hans andre kamp i UFC. Grunnen var en stygg lyskestrekk. Nå kan Emil endelig trene kampsport igjen.

– Jeg er ikke 100 prosent tilbake enda, men jeg tror jeg er klar i høst. Jeg skal bruke sommeren på å bygge meg opp, også blir jeg et skikkelig monster nå i høst, sier Emil, som allerede har sett for seg sin neste motstander.

– Mike «Platinum» Perry. Han er en bra fyr fra New York, men han oppfører seg litt dårlig, så det hadde vært gøy og gått mot han, forteller «Valhalla».

Gleder seg til storkamp

I går ble det kjent at to av kampsportens desidert største stjerner skal møte hverandre til boksekamp 26. august. MMA-stjernen Conor McGregor bytter til boksehansker, for å utfordre den ubeseirede boksestjernen Floyd Mayweather. En kamp som er verdt milliarder.

– Jeg vet faktisk ikke hva jeg tenker om det, forteller vår egen MMA-profil.

– Jeg trodde det kom til å bli kamp, fordi det er så mye penger at det bare måtte skje. Begge de gutta der er glade i penger og promo, også er det en solid mengde stolthet inni der. Det blir jævlig heftig, men jeg aner ikke hvordan utfallet kommer til å bli, avslutter Meek.

Emil Weber Meek kan dere for øvrig se på John Dee førstkommende lørdag, da han debuterer som gitarist i bandet Autokarma.