BURSDAG: Den svenske prinsen, Nicolas fyller 2 år og gratuleres med nye bilder fra Det svenske kongehuset.
BURSDAG: Den svenske prinsen, Nicolas fyller 2 år og gratuleres med nye bilder fra Det svenske kongehuset. Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se

Prins Nicolas feires med nye bilder

Den svenske prinsen fyller to år i dag og feires med nye bilder fra det svenske kongehuset.

Torsdag 15 juni fyller prinsesse Madeleine og Chris O'Neills yngste barn to år. Storesøster Leonore fylte tre år i februar.

Mamma Madeleine har publisert en gratulasjon til den lille prinsen på sin Facebookside:

– Gratulerer med toårsdagen søte Nicolas. Vi kunne ikke ønsket oss en snillere gutt, med et stort hjerte, skriver prinsessen.

GRATULASJON: – Vi kunne ikke ønsket oss en snillere gutt, skriver prinsesse Madeleine på Facebook. Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se
GRATULASJON: – Vi kunne ikke ønsket oss en snillere gutt, skriver prinsesse Madeleine på Facebook. Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se

Samtidig deler hun et bilde av prinsen som titter frem mellom kakelys på bursdagen. På et annet bilde hviler prinsen haken mot hendene og ler mot kamera med et stort smil.

Informasjonssjef på det kongelige svenske slott Margareta Thorgren forteller til Expressen at familien kommer til å ha en privat feiring på slottet i dag.

– Prinsesse Madeleine er i Sverige i dag. Det er Polarprisen som hun skal delta på, men det blir masse tid til å feire prinsen i løpet av dagen, sier hun til Expressen.

Den lille prinsen er bosatt i New York, men er på Stockholmsbesøk på bursdagen med familien.