Her mekker Broiler den nye store sommerhiten

Broiler har med over 400 millioner streams på Spotify transformert seg fra å være et YouTube-fenomen til å bli en suksessfull DJ/Produsentduo.

Mikkel Christiansen (25) og Simen Auke (26) har etablert seg godt i dance-musikkbransjen de siste årene og har siden 2013 herjet hitlistene.

Ettertraktet DJ-duo

Låter som «Wild Eyes» og «Lay it on me» har vært de mest populære og tilsammen har låtene deres over 400 millioner streams på Spotify.m

Pilene peker bare oppover for drammenserne som opplever en stor pågang fra artister som vil jobbe med dem.

– Det er helt klart sånn at når man presterer bedre så vil flere jobbe med oss og det er dritkult, forteller Mikkel Christiansen til TV 2.

Kurt Nilsen

I april 2016 lovet duoen en helt annerledes låt enn de hadde kommet med før da de samarbeidet med Idol-dommer Ina Wroldsen om «Lay it on me». Senere lanserte guttene et nytt samarbeid, denne gangen med bergensartisten Kurt Nilsen.

– Kurt Nilsen er selvfølgelig veldig godkjent med hans fantastiske vokal. Det å få lov til å jobbe med han har vært helt sinnsykt med tanke på hvor vi begynte på gutterommet for mange år siden, det er en stor ære, sier Simen Auke.

Sommerhit

Nitid jobbing i studio fører til store hits, og deres siste låt «Undercover» med vokalisten Voli, har helt klart Sommerhit-potensiale i seg.

– Vi håper at fansen liker låta. Vi har vært gjennom en god del forskjellige versjoner av den låta og vi landet på det vi hadde som førsteutkast og det er ofte det som funker best for oss. Det er de idéene som kommer først som er de mest ekte, avslutter Mikkel Christiansen.