Celina: – Går trolig til Bolton

Bersant Celina fortsetter trolig fotballkarrieren i den engelske mesterskapsserien neste sesong.

Det røpet norsk-kosovaren overfor NTB etter å ha vært kaptein for Kosovos U21-landslag i 0-5-tapet for Norge i EM-kvalifiseringen mandag.

Se målene fra kampen øverst

Celina har denne sesongen vært utlånt fra Manchester City til Twente i den nederlandske æresdivisjonen. Nå går turen tilbake til England.

– Jeg har bestemt meg for å prøve meg i mesterskapsserien. Det tror jeg blir bra for meg, sa Celina til NTB etter mandagens kamp i Drammen.

– Hvilken klubb er det snakk om?

– Mest sannsynlig Bolton.

Bolton er nyopprykket i mesterskapsserien foran neste sesong. 20-åringen føler seg trygg på at klubbskiftet vil gi ham den matchingen han trenger.

– Det er en mye bedre og tøffere liga enn den nederlandske, fastslo stortalentet, som ikke er redd for å bli sittende på benken.

– Jeg har snakket med treneren og tror det blir mye spilletid, sa han.

God på svakt Kosovo

Mandag måtte celina innse at det norske laget var flere nummer for gode i Drammen.

– Vi møtte et veldig sterkt norsk lag. Det var litt som forventet. Samtidig starter vi med å slippe inn to lette mål. Deretter har vi for så vidt sjansen til å komme tilbake, men klarer ikke score. Så kommer det røde kortet, og da rakner det litt, oppsummerte han.

Celina fikk ros av TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen.

– En av de utpå her som har vist mest og best ferdigheter. Det er synd at Bersant Celina ikke er en spiller Lars Lagerbäck og hans arvtagere kan få glede av, mener Mathisen.

20-åringen har en fortid i Strømsgodset og var tilbake på sin gamle hjemmebane mandag.

– Det var veldig spesielt. Jeg har gledet meg til dette lenge, fastslo norsk-kosovaren.

(©NTB)