DATING: «Bachelor in Paradise» samler tidligere deltagere fra «Ungkaren og «Ungkarskvinnen» for et datingprogram. Dette bildet er fra programmets tredje sesong. 
DATING: «Bachelor in Paradise» samler tidligere deltagere fra «Ungkaren og «Ungkarskvinnen» for et datingprogram. Dette bildet er fra programmets tredje sesong.  Foto: ABC

Stopper innspillingen av amerikansk realityshow

Datingprogrammet «Bachelor in Paradise» kommer kanskje ikke tilbake på TV-skjermen.

Innspillingen av den amerikanske realityserien «Bachelor in Paradise» har blitt stoppet etter at det angivelig skal ha skjedd et seksuelt overgrep på settet, melder flere amerikanske medier.

Ifølge US Weekly ble opptakene stoppet søndag og flere av deltagerne forlot innspillingsstedet i Mexico.

Produksjonsselskapet Warner Bros bekrefter til det amerikanske magasinet at innspillingen ble stoppet på grunn av en «påstand om uredelig oppførsel». Warner Bros undersøker nå påstanden, sier de i uttalelsen.

Produksjonsselskapet vil ikke dele detaljer om hva som skal ha skjedd, men ifølge Us Weekly skal en i produksjonen ha meldt i fra om et angivelig seksuelt overgrep.

People skriver at en produsent skal ha vært vitne til to deltagere som skal ha hatt samleie mens de var beruset, og at en av partene ikke hadde samtykket til dette. Det er ikke klart om anklagene gjelder disse to deltagerne.

ABC var i gang med å filme den fjerde sesongen av realityserien, som tidligere blitt sendt på kanalen FEM her i Norge.

Et bilde på en av deltagernes Instagram-konto viser at deltagerne reiste hjem fra Mexico på søndag.

«Bachelor in Paradise» er en spinoff-serie av datingprogrammene «Ungkaren og «Ungkarskvinnen». I programmet samles gamle deltagere i et strandhus i Mexico for å date hverandre og prøve å finne kjærligheten.

Den nye sesongen skulle ha premiere på amerikansk TV i august, men det er uklart om og når innspillingen vil starte igjen. Ifølge E News er innspillingen stoppet for godt, og det blir muligens ikke flere sesonger i fremtiden.