UTVIDER FAMILIEN: Cristiano Ronaldo fikk en klem av en yngre supporter etter Portugals VM-kvalifiseringskamp mot Latvia fredag. Real Madrid-spilleren er angivelig blitt far til tvillinger. 
UTVIDER FAMILIEN: Cristiano Ronaldo fikk en klem av en yngre supporter etter Portugals VM-kvalifiseringskamp mot Latvia fredag. Real Madrid-spilleren er angivelig blitt far til tvillinger.  Foto: AFP PHOTO / JANEK SKARZYNSKI

– Ronaldo ble far til tvillinger

Flere medier melder at den portugisiske stjernespilleren er blitt far til tvillinger.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cristiano Ronaldo er blitt far til tvillinger ved hjelp av surrogatmor. Det skriver flere internasjonale medier - deriblant Daily Mirror.

Fra før har verdensstjernen én sønn.

Ifølge rapportene skal fotballikonets to nye familiemedlemmer hete Mateo og Eva. De kom til verden på torsdag, rundt sju år etter at Cristiano Jr. ble født.

Real Madrid-spilleren har ennå ikke bekreftet nyheten selv.

Det ble rapportert i mars at portugiseren ventet tvillinger i nærmere fremtid.

– Cristiano og hans familie kan ikke vente med å møte de nye familiemedlemmene. Han liker å holde familielivet privat. Han følte tiden var inne for at hans sønn skulle få søsken å vokse opp med, siteres en kilde nær Ronaldo på.

❤️️❤️️

Et innlegg delt av Cristiano Ronaldo (@cristiano)

32-åringen er for tiden sammen med 23 år gamle Georgina Rodríguez.

Identiteten til moren til hans førstefødde, Cristiano Jr., har alltid blitt holdt som en hemmelighet.

– For meg er ikke det et problem. Mange barn har verken mor eller far. Fedre og mødre kan gå bort. Cristiano har en far, en utrolig far. Han har en bestemor, og jeg har støtten til familien min. Noen ting holder man for seg selv, og det må folk respektere, har Ronaldo tidligere uttalt.

– Når Cirstiano vokser opp skal jeg alltid fortelle ham sannheten. Det fortjener han, fordi han er sønnen min. Jeg kommer ikke til å gjøre det bare fordi folk ber meg om det.

Les også: – Det eneste som ikke har gått Ronaldos vei det siste året er den bysten

Se Cristiano Ronaldos sønn briljere med utsøkt teknikk: