BLIR MANCHESTER UNITED-SPILLER: José Mourinho er i ferd med å sikre seg Victor Lindelöf
BLIR MANCHESTER UNITED-SPILLER: José Mourinho er i ferd med å sikre seg Victor Lindelöf Foto: Jonathan Nackstrand

Manchester United signerer svensk landslagsstjerne

Victor Lindelöf blir Manchester United-spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United og Benfica er enige om en overgang for den svenske landslagsstjernen Victor Lindelöf (22), melder United på sine nettsider.

Overgangen gjennomføres så snart Lindelöf har gjennomgått den medisinske sjekken og blitt enig om sin personlige kontrakt.

Stopperen spilte for Sverige da Frankrike sensasjonelt ble slått 2-1 fredag kveld, og lørdag ble det altså klart at han på det nærmeste er klar for Manchester United.

Lindelöf står med tolv landskamper for Sverige, og 48 ligakamper for Benfica.

Zlatan-skryt
Ifølge BBC punger Manchester United ut 335 millioner kroner for svensken, som dermed sørger for at söta bror forblir representert hos de røde djevlene etter at en korsbåndskadet Zlatan Ibrahimovic ble frigitt.

Zlatan uttalte seg om en potensiell Lindelöf overgang i november.

– Jeg mener Victor gjør store ting. Han spiller godt på Benfica og får mye ansvar på landslaget. Han vokser, uttalte han da.

– Er han god nok for United? Jeg mener han er god nok for de store klubbene der ute. Det er opp til ham hva han vil. Hva enn han velger, så vil det være bra for ham. Jeg vet han er het på markedet, så det er bare å la ham gjøre det riktige valget. Det som passer ham, sa Ibrahimovic.

José Mourinho skal ifølge Express ha forsøkt å signere Lindelöf også i januar, men den gang ble ikke overgangen noe av.

Portugals tetteste forsvar
Lindelöf ble seriemester med Benfica (for tredje gang) denne sesongen, og laget slapp bare inn 18 mål på 34 kamper. Det var minst av samtlige i Primeira Liga.

Lindelöf startet 32 av kampene, noe som var flest av samtlige i Benfica-forsvaret.

I Manchester blir det også et gjensyn med Benfica-keeper Ederson, som har signert for Uniteds erkerival Manchester City.