De svenske heltene festet med Hollywood-stjerne

De svenske landslagsstjernene fikk seg en velfortjent bytur etter seieren mot Frankrike.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag kveld sørget det svenske fotballandslaget for en sensasjonell 2-1-seier mot Frankrike.

Ola Toivonen ble den store helten da han scoret fra midtbanen på overtid. Angriperens avslutning var nydelig, men målet ble servet på sølvfat av Frankrike-keeper Hugo Lloris.

Se selv i Sportsnyhetene over!

Etter kampen ble et feiring både på spillerhotellet og på gamle Riksarkivet på Riddarholmen sammen med flere andre kjendiser.

– Loreen var der. Det var bra, sier matchvinner-helten Ola Toivonen til Expressen.

Men det var ikke bare Melodi Granx Prix-vinneren fra 2012 som festet med de svenske spillerne.

Tidligere Rosenborg-spiller Mikael Lustig har delt et bilde på Instagram av seg selv og Toivonen sammen med Hollywood-stjernen Zach Braff.

Braff er best kjent som doktor Dorian i den populære tv-serien Scrubs, og for den kritikerroste filmen Garden State med Natalie Portman, som Braff selv skrev, regisserte og spilte hovedrollen i.

– For en kveld! Zach Braff ble også imponert. Nå er det ferie, skriver Lustig, som selv har hatt en drømmesesong med Celtic. Der ble det the treble for høyrebacken.

What a night! @zachbraff was impressed as well👏🇸🇪🍻 now vacation @olatoivonen20

Et innlegg delt av mikaellustig (@mikaellustig)

Ifølge Aftonbladet skal Usher også har vært på kjendisfesten.

– Stjernefest? Ja, vi var jo der. Haha. Jeg la ikke merke til noen andre kjente navn, men natten var bra og det var en befrielse. Det var godt for alle å slippe seg litt løs, å gå ut og slappe av, sier Emil Forsberg.

– Det er alltid kjekt å henge med lagkamerater og drikke litt god vin. Jeg hadde like gjerne kunnet blitt på hotellet og hengt der. Jeg vet ikke helt hvor vi var, jeg bare hang på, sier Ola Toivonen.

🍻🍻🍻 #lag

Et innlegg delt av mikaellustig (@mikaellustig)