KLAR: Alexis Sanchez er enig med Manchester City, ifølge chilenske aviser.
KLAR: Alexis Sanchez er enig med Manchester City, ifølge chilenske aviser. Foto: Maxim Shemetov

Fotballryktene: – Sanchez enig med Manchester City

Nå gjenstår det bare at klubbene blir enig om pris.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenals superstjerne Alexis Sanchez skal være enig med Manchester City, skriver chilenske aviser.

Ifølge The Mirror har 28-åringen blitt enig om sine personlige betingelser på Etihad, og kun forhandlinger mellom Arsenal og Manchester City om overgangssummen gjenstår før overgangen er fullført.

Chelsea og Bayern München var også begge ute etter Sanchez, men ifølge den anerkjente chilenske fotballeksperten og reporteren Fernando Solabarrieta har Manchester Citys manager Pep Guardiola nå vunnet kampen om superstjernens underskrift.

Zlatan Ibrahimovic er ferdig i Manchester United. Spekulasjonene om svenskens fremtid blir neppe færre etter den bisarre og kryptiske Instagram-videoen han la ut fredag kveld.

Manchester United trenger en ny nummer ni, og Alvaro Morata kan være førstemann inn portene på Old Trafford.

Daily Telegraph skriver at Morata har bestemt seg for å dra til Manchester. Han er enig med klubben, og nå gjenstår det bare at Real Madrid og Manchester United blir enige om en overgangssum.

Moratas agent Juanma Lopez var i samtaler med Real Madrid fredag for å sikre at overgangen går i orden, skriver The Guardian.

Morata har fortalt sine venner at han forventer å spille fotball for Manchester United kommende sesong, og at han ser frem til å spille under José Mourinho.

Men Morata er ikke den eneste spissen José Mourinho har på blokken. Independent skriver at Manchester United har lagt inn et bud på 755 millioner kroner for Torino-spissen Andrea Belotti. Belotti scoret 26 mål i Serie A denne sesongen.

The Sun skriver at Manchester United vil signere en femårskontrakt med Benficas svenske forsvarer Victor Lindelöf etter Sveriges privatlandskamp mot Norge på tirsdag.

Diego Costa har vært koblet til Milan etter tekstmeldingen han fikk fra Antonio Conte for noen dager siden. Costa fikk da beskjed om at han ikke var i Contes planer. Lønnskravet til Costa kan sette en stopper for overgangen. Han vil nemlig ha nesten 2,2 millioner kroner i ukelønn, skriver Daily Telegraph.

En spiller som kan være på vei fra Serie A til Premier League er Juventus-backen Alex Sandro. Chelsea må betale 560 millioner kroner for Sandro, som har tre år igjen av kontrakten med Juventus, skriver London Evening Standard.

L'Equipe skriver at Chelsea er enig med Monaco om en overgangssum på 380 millioner kroner for Tiémoué Bakayoko. Bakayoko reiser til London for medisinsk sjekk i neste uke.

Tottenham vil prøve å hente PSG-backen Serge Aurier hvis Kyle Walker forsvinner til Manchester City. Det hevder Daily Mirror.

Nye opplysninger om Liverpool skitne fremgangsmåte for å lokke Virgil van Dijk til klubben er begynt å lekke ut. Yahoo skriver at van Dijk var i samtaler med Jürgen Klopp og fikk tilsendt videoer om hvordan Klopp ville bruke ham i Liverpool før Merseyside-klubben bestemte seg for å trekke seg ut av handelen.

West Ham vil prøve å kjøpe Chelseas 21 år gamle angriper Bertrand Traore for 183 millioner kroner, hevder Daily Mirror. Også Everton, Borussia Mönchengladbach, Lille, Lyon og Schalke ønsker Traore, skriver Daily Express.

Premier League-nykommerne Huddersfield vil prøve å sikre seg signaturen til Leeds-angriperen Chris Wood. 25-åringen fra New Zealand er prissatt til drøyt 160 millioner kroner, skriver The Sun.

Newcastle nærmer seg en avtale med Eibars franske forsvarer Florian Lejeune, skriver Marca. 26-åringen vil koste rundt 94 millioner kroner.

Leicester ser til non-league etter forsterkninger. Chester-forsvareren Sam Hughes er på blokken til Craig Shakespeare, og Hughes vil koste rundt 1,3 millioner kroner, skriver Leicester Mercury.

Aston Villa la nylig inn et bud på 5,4 millioner kroner for Stoke-spilleren Glenn Whelan, men The Potters takket nei. Villa er likevel trygge på at en overgang vil skje i løpet av nærmeste fremtid, skriver Sentinel.

Nyopprykkede Brighton er åpne for bud på den nordirske midtbanespilleren Oliver Norwood, skriver Argus. 26-åringen kom til Brighton fra Reading for bare et år siden.

Norwich City håper å bli enige med Lincoln om en overgang for forsvarsspilleren Sean Raggett, skriver Eastern Daily Press. 23-åringen var en viktig bidragsyter for Lincoln denne sesongen.

Tidligere Sunderland-spiss Kevin Phillips er den nye favoritten til å overta managerjobben i klubben. Det skriver Sunderland Echo.

Og vi holder oss i nord. Bolton ønsker å lokke Newcastle-vingen Sammy Ameobi til Macron Stadium. Ameobi var utlånt til nettopp Bolton denne sesongen.

Sheffield Wednesday er på forsvarsjakt. Sheffield Star skriver at både Newcastle-forsvareren Grant Hanley og Middlesbroughs spanske forsvarsspiller Daniel Ayala er ønsket.