SITERTE BIBELEN: Justin Bieber skrev et bibelsitat på speilet på et hotellrom i Danmark etter å ha holdt konsert. Foto: Heiko Junge/NTB scanpix.
SITERTE BIBELEN: Justin Bieber skrev et bibelsitat på speilet på et hotellrom i Danmark etter å ha holdt konsert. Foto: Heiko Junge/NTB scanpix.

Renholderne fant hilsen fra Bieber på hotellrommet

Da renholderne på et dansk hotell skulle rengjøre rommet Justin Bieber hadde bodd på, fant de en hilsen på speilet.

Justin Bieber er på Europa-turne, og har både besøkt Norge, Sverige og Danmark denne uken.

I Norge spilte han mandag for 30.000 mennesker i Stavanger, mens han tyvstartet sitt besøk til Sverige i går da han ble observert på sykkeltur dagen før han skal holde konsert i Stockholm.

Danske fans kunne oppleve superstjernen 5. juni - da han holdt konsert i Aarhus.

Før han forlot hotellet han bodde på der, tok han seg tid til å legge igjen en hilsen, i form av et håndskrevet bibelsitat på et speil på hotellrommet, skriver Hotel Royal i Aarhus på sine facebooksider.

SKREV HILSEN: Justin Bieber etterlot seg et bibelsitat før han forlot hotellet i Aarhus mandag.
SKREV HILSEN: Justin Bieber etterlot seg et bibelsitat før han forlot hotellet i Aarhus mandag. Foto: Hotel Royal/Facebook

«Bieber efterlod en lille hilsen på badeværelset <3» skriver hotellet, vedlagt et bilde av det som er et sitat fra bibelen, nærmere bestemt fra Paulus´ første korinterbrev, kapittel 13, vers 4.

«Kjærligheten er tålmodig, kjærligheten er velvillig, den misunner ikke, skryter ikke, er ikke hovmodig» hadde Bieber skrevet på engelsk på speilet.

Justin Bieber har tidligere fortalt at han er kristen, og da han nylig sang under Ariana Grandes støttekonsert etter terroren i Manchester takket han Gud fra scenen.

Ifølge den danske avisen BT førte publiseringen av bildet til at hotellet ble nedringt av personer som ville komme ned for å se speilet, og det var også mange som ville kjøpe speilet, skriver avisen.

Speilet er forøvrig muret inne i selve veggen, så hotellet har vasket bort hilsenen fra Bieber.

– Flere har spurt oss om vi ikke burde få gravert den inn i speilet. Det har vi ikke fått gjort, da det trolig ikke er alle som ville satt pris på at halve speilet var gravert, sier resepsjonssjef ved Hotel Royal til Århus Stiftstidende.