FUNNET KJÆRLIGHETEN: Maria Mena avslører i sosiale medier at hun har fått kjæreste.
FUNNET KJÆRLIGHETEN: Maria Mena avslører i sosiale medier at hun har fått kjæreste. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures

Maria Mena (31) har funnet lykken med mann (51)

Sangfuglen står oppført som i et forhold på Facebook.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Maria Mena (31) har funnet kjærligheten på ny. På sin åpne Facebook-profil står hun nå oppført som «i et forhold» med 51 år gamle Bård Hauki fra Oslo.

Når TV 2 tar kontakt med Mena, ønsker hun ikke bekrefte om det er riktig vedkommende.

TV 2 har også vært i kontakt med Hauki, men han vil ikke kommentere saken.

Mena kunngjorde nyheten på Instagram tirsdag kveld.

Først la hun ut et bilde av de to sammen, men slettet det etter kort tid, ifølge Se og Hør.

Så kom et nytt bilde, men denne gangen var øynene til den «mystiske» utkårede sladdet over. Bildet viser en mann i bar overkropp, sannsynligvis i Hellas, hvor Maria Mena er på ferie for øyeblikket.

– Til info ble jeg nettopp minnet på at jeg lovte å informere dere... Så fugl, type GULL... funnet skutt! Takk for oppmerksomheten, han liker'n ikke... Derfor skal han ut på sosiale medier i bar overkropp. Har'u blitt sammen med en popstjerne, så har'u det, skriver hun under bildet på Instagram.

– Hatt det bra en god stund

I en story på Instagram, skriver Mena at hun takker for alle meldingene om at hun ser så glad ut for tiden. Til dette svarer hun:

– Det virker som om folk heier på meg. Jeg har jo vært ganske åpen om det meste, og når folk kommer bort til meg og sier: «Jeg ser at du har det så bra», så varmer det virkelig. Jeg har jo hatt det bra en god stund nå, sier Mena til TV 2.

Mena har ikke vært i et offisielt forhold siden skilsmissen med Eivind Sæther i 2014. Paret var gift i to år.

Hater å bli lagt an på

Ett år etter skilsmissen ga hun ut albumet «Growing pains», som handlet om sorgprosessen etter bruddet. I et intervju med Senkveld i fjor fortalte hun hvorfor albumet kom først ett år etterpå.

– Jeg klarer ikke å skrive låter før jeg er ferdig med det. Ingen av de låtene som er på den plata føler jeg på nå. Jeg må ha litt distanse, for hvis ikke kunne jeg ikke fått det perspektivet som også er litt klokt, forklarte hun.

Da røpte hun også hva det verste hun vet er, nemlig å bli lagt an på av mannfolk.

– Jeg synes det er så flaut. Jeg blir så flau. Det er så mye tullete greier. Jeg har vært så heldig at jeg ikke lurer på om jeg er forelska. Jeg vet når jeg er det. Også har jeg litt baller da, så jeg går opp og sier «Hei, du! Keen på deg», sa hun åpenhjertig til Thomas og Harald.

– Ikke bare, bare

Gjennombruddet som popstjerne kom allerede som 16-åring, og siden den gang har hun gitt ut åtte album. I podcasten #Bradamer med TV 2s Guri Solberg, snakket hun i fjor om at det ikke bare har vært lett å leve et liv i rampelyset.

– Det er ikke bare, bare å være kjent. Misforstå meg rett. Jeg er veldig glad for at jeg er det, siden det gjør at musikken min når frem til enda flere. Men som menneske er det en påkjenning. Spesielt når du ikke er så trygg på deg selv, slik som jeg kanskje ikke var som yngre, sa hun.