MONEY TALKS: Wayne Rooney har ingen planer om å gå ned i lønn. Derfor blir han trolig i Manchester United.
MONEY TALKS: Wayne Rooney har ingen planer om å gå ned i lønn. Derfor blir han trolig i Manchester United. Foto: Rui Vieira

Fotballryktene: – Rooney vil melke Manchester United-kontrakten

Og Bayern München vil gi Alexis Sanchez superkontrakt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Wayne Rooney er en av de best betalte spillerne i Manchester United. Forrige sesong leverte ikke 31-åringen noe som tilsier at han fortjener lønnen, men Rooney har ingen planer om å gå til andre klubber som tilbyr lavere lønn. I stedet er Rooney innstilt på å melke de siste millionene ut av Manchester United-kontrakten, skriver Daily Mail. Rooney har ett år igjen av kontrakten, og tjener rundt 2,75 millioner kroner i uken.

Det spørs om José Mourinho setter pris på det. Han viste ingen nåde med Bastian Schweinsteiger, som endte sin Manchester United-karriere med å trene med reservene og U23-laget.

Mens Rooney fyller opp lommene med pund kan Alexis Sanchez se frem til en svært solid Euro-inntekt om han velger å dra til Bayern München. Tyskerne vil gi Sanchez en ukelønn på 3,8 millioner kroner, skriver Daily Mirror. Det er vesentlig mer enn det både Arsenal og Manchester City tilbyr chileneren. Sanchez-agent Fernando Felicevich har allerede vært i samtaler med Bayern og er trygg på at en avtale går i orden.

Arsenal føler seg trygg på at Hector Bellerin blir i klubben til tross for Barcelona-interessen, skriver London Evening Standard. En som kanskje forlater Arsenal i sommer er Kieran Gibbs. Brighton, Newcastle, Watford og Stoke er interesserte i Gibbs. Arsenal ønsker 165 millioner kroner for Gibbs, men må kanskje senke prisen noe, skriver London Evening Standard.

Forlater Cristiano Ronaldo Real Madrid i sommer? «Ingenting er umulig», sier den portugisiske superstjernen selv. Manchester United, PSG og flere kinesiske klubber følger nøye med på Ronaldos situasjon. Det er ventet at Real Madrid vil forlange 1,7 milliarder kroner for Ronaldo.

Antonio Contes tekstmelding til Diego Costa har sjokkert Chelsea-styret, skriver Daily Mail. Conte fortalte Costa at han er uønsket på Stamford Bridge. Det er neppe en god taktikk om man vil presse prisen opp på Costa. Spissen er i samtaler med Milan om en mulig overgang.

Det nærmer seg en retur til Sevilla for Jesus Navas. Nolito kan slå følge med 31-åringen, skriver Cadena Cope.

Den tidligere Mexico-sjefen Miguel Herrera er nå ekspertkommentator TV-kanalen Univision. Under torsdagens landskamp mot Honduras hevdet han at ving-talentet Hirving Lozano er klar for Manchester City. Selv sier Lozano at han ikke vet noe om Manchester City-interessen.

Southampton vil ha minst 770 millioner kroner for å slippe Virgil van Dijk, skriver Daily Mail. Chelsea og Manchester City skal fortsatt være interesserte i 25-åringen. Liverpool trakk seg nylig ut av kampen etter beskyldninger om skittent spill.

Chelsea er interesserte i å kjøpe Evertons senegalesiske midtbanespiller Idrissa Gueye, men Liverpool-klubben har ingen planer om å selge 27-åringen.

Nyopprykkede Brighton planlegger å forsterke laget med den australske keeperen Matthew Ryan. 25-åringen er Valencias eiendom, men har vært på utlån til Genk, skriver The Argus.

Norwich City er nær ved å sikre seg Darmstadts bosniske midtbanespiller Mario Vrancic for rundt 7 millioner kroner, skriver Bild. Vrancic spilte 23 kamper for tabelljumboen i Bundesliga denne sesongen.

Wolves er i ferd med å sikre seg den portugisiske forsvarsspilleren Roderick Miranda for 27 millioner kroner. Rio Ave-spilleren spilte samtlige kamper bortsett fra én for klubben denne sesongen.

Leicester-floppen Ahmed Musa er blitt enig med tyrkiske Fenerbahce om en overgang. Leicester får rundt 190 millioner kroner for spissen, skriver den tyrkiske avisen Skor.

Den tidligere Arsenal-helten Patrick Vieira er favoritt til å bli manager for Alexander Søderlund og Ole Selnæs i Saint-Etienne, skriver L'Equipe.