Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag morgen ble Daniel Kopa (34) påkjørt av en annen bil i hjembyen Auckland på New Zealand.

Han ble fraktet til sykehus med kritiske skader.

Riktige tatovøren

Daniels kone Calli hastet til sykehuset med parets fire barn, blant dem tvillinger på åtte måneder.

Det ble raskt klart at Daniels liv ikke sto til å redde. Da ble det viktig for Calli å oppfylle et ønske hun visste var viktig for Daniel. Han hadde ønsket en tatovering som skulle hedre de fire barna.

– Han hadde tenkt på dette en stund før ulykken skjedde.

Tatovør Andre Garcia ble kalt inn til sykesengen, hvor Daniel lå bevisstløs. Her tatoverte han et fotavtrykk av et av barna ved siden av et han hadde tatovert på Daniels arm tidligere. Garcia tatoverte også tvillingjentenes navn på 34-åringens arm.

Ble holdt kunstig i live

Arbeidet tok to timer, og sykehuspersonellet ventet med å slå av maskinen som holdt ham i live til tatoveringene var på plass.

Tatovøren forteller at oppdraget var rørende, og at han er glad for at han kunne hjelpe familien.

– Jeg følte at dette var en stor ting for familien, og for barna som skal vokse opp og kjenne hele deres histoire. Jeg tror dette vil bety mye for dem, sier Garcia til New Zealand Herald.

Han nektet å ta betalt for tatoveringene.

Det er satt i gang en innsamlingsaksjon for barna om nå må leve videre uten sin kjære pappa. På nettstedet beskrives 34-åringen som en hardarbeidende mann, en fantastisk venn og et godt menneske.

– Han elsket sine barn mer enn ord kan beskrive og de elsket pappaen sin akkurat like mye, skriver vennene som står bak aksjonen.