SKAL BLI MAMMA: Susanne Furøy Wergeland venter ei lita jente. Her er hun fotografert i forbindelse med Mitt Dansecrew i 2015. 
SKAL BLI MAMMA: Susanne Furøy Wergeland venter ei lita jente. Her er hun fotografert i forbindelse med Mitt Dansecrew i 2015.  Foto: Tor Gunnar Berland

Susanne Furøy Wergeland er gravid

Sportsreporteren og ektemannen skal bli foreldre senere i år.

Tidligere TV 2-profil Susanne Furøy Wergeland (32) og ektemannen Atle Jørstad (32), som er Rampelyssjef i VG, venter barn.

Det var VG som først meldte om nyheten.

– Veldig stas!

Til TV 2 forteller Wergeland at de gleder seg stort til å bli foreldre.

– Det er veldig stas! Jeg er snart halvveis, og venter ei jente i november. Så nå har jeg hivd meg på strikketrenden, og får tida til å gå med å strikke tøy til henne, sier Wergeland.

I 2016 gikk Wergeland fra TV 2 til Discovery. Der dekker hun blant annet Eliteserien. Kommende vinter skulle hun etter planen dekke vinter-OL i Pyeongchang i Sør-Korea for Discovery.

Må kanskje droppe OL

Nå kan det se ut som om planene må endres.

– Det er jo fryktelig dårlig timing. Men man kan ikke time ting som dette, og det å få barn går foran alt. Det å dekke OL ville blitt mitt livs oppdrag, men det blir jo dette også. Man kan ikke få i pose og sekk, sier hun til TV 2.

Wergeland og Jørstad giftet seg høsten 2015. Dette blir parets første barn.

Fikk så mange fine bilder av fantastiske @kodakmoments_bynina så må dele ett til :)

Et innlegg delt av Susanne Furøy Wergeland (@susannewergeland)

I 2015 var Wergeland med i Mitt Dansecrew på TV 2, der hun danset sammen med et dansecrew og konkurrerte mot syv andre kjendiser. Det ble til slutt Thomas «Fingern» Gullestad som stakk av med seieren i programmet.