SISTE FORSØK: Manchester United har lagt inn et bud på 650 millioner kroner for Alvaro Morata. Take it or leave it, er Manchester-klubbens beskjed til Madrid.
SISTE FORSØK: Manchester United har lagt inn et bud på 650 millioner kroner for Alvaro Morata. Take it or leave it, er Manchester-klubbens beskjed til Madrid. Foto: Francisco Seco

Fotballryktene: – Manchester United har gitt Morata-ultimatum til Real Madrid

Og Real Madrid har gitt opp jakten på David de Gea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spania så ut til å tape treningskampen mot Colombia onsdag kveld, men på tampen dukket Álvaro Morata opp og berget 2-2 på eget gress.

Real Madrid-spissen startet 14 kamper i La Liga og noterte seg for 15 mål denne sesongen. Morata er neppe fornøyd med spilletiden under Zinedine Zidane, og har blitt koblet til en rekke klubber i sommer.

Manchester United er blant de ivrigste Morata-beilerne. Rødtrøyene vil nå legge inn et siste og endelig bud på 650 millioner kroner for spissen, skriver Daily Mirror. Real Madrid ønsker 850 millioner kroner for Morata. De har også slått fra seg tanken om å inkludere David de Gea som en del av overgangen.

Manchester United la nylig inn et bud på 570 millioner kroner for Morata, men det avviste Real Madrid, skriver Sky Sports.

En gladnyhet er at David de Gea blir i klubben. Real Madrid har bestemt seg for å satse videre på duoen Keylor Navas og Kiko Casilla neste sesong, skriver Marca.

Manchester Evening News skriver at José Mourinho må utløse utkjøpsklausulen på 950 millioner kroner for å få tak i Andrea Belotti. 23-åringen scoret 28 mål forrige sesong.

Arsenal har lagt inn et bud på James Rodriguez, men det skal være lavere enn prisen Real Madrid har satt på den offensive midtbanespilleren, skriver Daily Express. Los Blancos ønsker drøyt 760 millioner kroner for Rodriguez.

Southampton-manager Claude Puel får trolig sparken før neste sesong, men en endelig avgjørelse blir ikke tatt for klubben har kartlagt manager-markedet for eventuelle erstattere, skriver Telegraph.

Chelsea planlegger å by drøyt 520 millioner kroner pluss Nemanja Matic for å sikre seg den solide Juventus-stopperen Leonardo Bonucci, skriver The Sun.

London-klubben er også svært interesserte i å hente Romelu Lukaku tilbake fra Everton. Lukaku vil tilbys en ukelønn på 1,6 millioner kroner, og vil koste Chelsea rundt 870 millioner kroner, skriver Evening Standard.

Tottenham ønsker å hente Borussia Dortmund-forsvareren Matthias Ginter, skriver Independent. 23-åringen vil koste Spurs rundt 160 millioner kroner.

Interessen rundt Kylian Mbappe er enorm, men nå skriver Le Parisien at Mpabbe vil takke nei til alle tilbud og heller forlenge kontrakten sin med Monaco.

Real Madrid er blant klubbene som jakter på Mbappe. De er villig til å selge Gareth Bale for å ha muskler til å hente det franske stjerneskuddet, skriver Don Balon.

Arsenal-backen Hector Bellerin står øverst på ønskelisten til Barcelona. Et bud på 435 millioner kroner er i emning, skriver Mirror.

Manchester United-kaptein Wayne Rooney har indikert at han er villig til å gå ned i lønn for å bli værende i England, skriver Daily Express.

Crystal Palace, West Brom, Brighton og Birmingham City er blant klubbene som ønsker å signere Le Havre-backen Ferland Mendy. 21-åringen er prissatt til 76 millioner kroner, skriver Sky Sports.

Manchester City planlegger å selge Fabian Delph i sommer, men vil ikke slippe Delph for mindre enn 130 millioner kroner, skriver Telegraph.

West Brom vurderer å sette inn et støt for å sikre seg Hulls midtbanespiller Tom Huddlestone. Den tidligere Tottenham-spilleren har en klausul i kontrakten som sier at han kan forlate Hull for 22 millioner kroner etter nedrykket, skriver The Sun.