SUPERSTJERNE I NABOLAGET: Camilla Høie knipset dette bildet av Justin Bieber, som tok seg tid til en lang prat med Camilla og venninnene. 
SUPERSTJERNE I NABOLAGET: Camilla Høie knipset dette bildet av Justin Bieber, som tok seg tid til en lang prat med Camilla og venninnene.  Foto: Privat

Sjekk hvem som slo av en prat med Camilla (12)

Camilla Høie (12) sto utenfor huset Justin Bieber leier i Stavanger da stjernen åpnet vinduet for å slå av en prat.

– Jeg så en skikkelse i et vindu på baksiden av huset. Det var Justin Bieber som sto og spilte på gitar. Først spilte han litt, og så åpnet han vinduet og begynte å snakke med meg og fem venner som sto der, forteller Camilla til TV 2.

Det spesielle møtet fant sted i 17-18-tiden onsdag. Camilla bor bare 100 meter unna villaen Justin Bieber har leid i Stavanger, og sammen med noen venninner bestemte hun seg for å stikke bort for å se om de fikk et glimt av sangeren.

Camilla tror Justin bestemte seg for å snakke med jentene fordi sto rolig utenfor huset.

– Vi er ikke kjempefans som hyler og griner og sånn. Vaktene var ganske strenge med noen andre, sier Camilla.

Foreslo skitur

Siden hun har bodd i utlandet og er god i engelsk, ble det til at det var hun som førte samtalen med Justin Bieber.

– Han spurte om vi hadde vært på skolen fordi vi hadde sekk på ryggen. Så sa han at Norge er kjedelig, men det tror jeg var mest fordi det regnet. Da sa jeg at han kom på feil dag og at han burde kommet om vinteren for å stå på ski. Da lyste han opp og sa at «ja, det burde jeg egentlig», forteller Camilla.

12-åringen forteller at Bieber var veldig hyggelig og avsluttet med å ønske jentene en god dag videre før han lukket vinduet.

– Han spurte også om vi skulle på konserten. Jeg har ikke billett, og det syntes han var dumt. Men egentlig var det bedre å møte ham, sier Camilla.

Justin Bieber postet selv et bilde på Instagram onsdag ettermiddag der han sitter i en vinduskarm med gitaren i fanget. Bildet ser ut til å være tatt på innsiden av vinduet der han snakket med Camilla.

Stjerne i nabolaget

Camillas mor Tone Kaasen forteller til TV 2 at de har registrert en del aktivitet i området de siste dagene.

– Det er ikke hver dag vi har Bieber i nabolaget. Vi så han opptre under minnekonserten i Manchester og synes det er gøy at han er her nå, sier Kaasen.

Camilla synes det var en skikkelig kul opplevelse å få en prat med den kanadiske stjernen.

– Er du Bieber-fan?

– Noen av sangene liker jeg, sier 12-åringen.