Presenterte drakten med den utskjelte klubblogoen

Tapende Mesterliga-finalist Juventus presenterte onsdag sine nye drakter med klubbens nye og utskjelte klubblogo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var i januar den italienske Serie A-giganten bekreftet at de skrotet sin opprinnelige og tradisjonsrike logo til fordel for en logo med bokstaven «J».

Nå har Juventus presentert draktene med den nye og omstridte klubblogoen på brystet.

Se hvordan Juventus ble slått i Mesterliga-finalen øverst! (video med tillatelse fra Viasat Fotball)

– Gir oss et digitalt format
– Jeg blir henrykt hver jeg ser et ord som begynner med «J» i avisene. Den nye logoen drar sammen tre elementer i et unikt, globalt symbol, sa klubbpresident Andrea Agnelli blant annet til klubbens hjemmeside etter presentasjonen.

– Det er en logo for den moderne alderen og gir oss et digitalt format, sa klubbpresidenten videre under presentasjonen, mente presidenten.

NY DRAKT: Juventus viste frem klubbens nye drakt.
NY DRAKT: Juventus viste frem klubbens nye drakt.

Den oppfatningen delte imidlertid ikke Juventus-fansen. På Twitter raste fansen over at klubben skiftet klubblogo.

Rasende supportere
Twitter har flere nordmenn uttalt seg svært kritisk.

– Når til og med min ikke-fotballinteresserte kone ler høyt av logo-endringen til Juventus, da vet du at de bommet grovt med den nye logoen, skrev en Twitter-bruker.

– Har du sett på vræl. Hvordan er det mulig? Ærverdige Juventus med en logo så fæl at en føler historien blir visket vekk, mente en annen.

– Hva ER det dere driver med, Juventus? Det logobyttet der er ikke helt innafor ass, konkluderte en rasende fans på sosiale medier.

Spillere som Miralem Pjanic, Stefano Sturaro og Juan Cuadrado fikk i oppgave å posere i Juventus’ nye drakt for sesongen 2017/18.

Allegri forlenget
Juventus tapte som kjent 1-4 mot Real Madrid i Mesterligaen i Cardiff forrige lørdag.

Samtidig som Juventus presenterte de nye draktene bekreftet klubben at suksesstreneren Massimiliano Allegri har forlenget kontrakten med den italienske mesteren til sommeren 2020.

49-åringen har ført «Den gamle dame» til tre strake serie- og cuptitler. Dessuten har Juventus spilt to mesterligafinaler under Allegri, men det ble tap både i 2015 og 2017.

Allegris kontrakt gikk egentlig ut etter årets sesong, men fire dager etter 1-4-tapet for Real Madrid i Champions League-finalen avslører Juventus at han har forlenget kontrakten.

– Allegri har unektelig gjort klubben til en betydelig aktør på kontinentet, skriver Juventus i en pressemelding.