– Ansiktet til datteren min har endret farge. Det ser ut som hun har bodd i en hule

Nolito fortsetter kampen for å komme seg bort fra Manchester City.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ingen hemmelighet at Nolito ønsker seg bort fra Manchester City. I slutten av mai sa den spanske 30-åringen rett ut i et intervju med Marca at han vil bort.

Til den spanske radiokanalen El Transitor kaster Nolito ytterligere bensin på bålet for å vise hvor misfornøyd han er med Manchester og oppholdet i den engelske byen.

– Ansiktet til datteren min har endret farge. Det ser ut som hun har bodd i en hule, sier Nolito ifølge Daily Mail.

Og det er ikke bare været som har vært en utfordring for spanjolen.

– Jeg har lært veldig, veldig lite engelsk. Det er veldig vanskelig. Bare "i morgen", "god morgen", "god ettermiddag" og litt mer, sier Nolito.

Angriperen har ikke startet en Premier League-kamp siden andre juledag mot Hull selv om han åpnet City-karrieren positivt. Til tross for kun sporadiske innhopp mot slutten av sesongen bedyrer Nolitio at han ikke har havnet i klammeri med City-manager Pep Guardiola.

Marca kunne tirsdag vise frem et bilde av Noltio sammen med Sveillas sportsdirektør Osvar Arias.

– Det var bare en vanlig handletur for å kjøpe klær til konen min. Jeg dro ut for å ta en kopp kaffe og møtte på Sevillas sportsdirektør, sier Noltio, som tidligere har uttalt at både Sevilla og gamleklubben Celta Vigo er interesserte i å hente ham.

– Jeg er under kontrakt, så klubben kommer til å avgjøre, men jeg ønsker å dra. Jeg har ikke spilt på seks måneder. Jeg vil gjøre alt i min makt for å komme med i Spanias VM-tropp, sier Noltio.

Det kostet Manchester City 150 millioner kroner å hente Nolito før forrige sesong. Kontrakten med de lyseblå går ut sommeren 2020, men alt tyder på at Nolito er historie på Etihad før den tid.