Fotballryktene: – Liverpool kaster seg inn i kampen om Real Madrid-spiller

Mens Manchester United har fått avslag på spissbud. Få dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mens kjøpet av Mohamed Salah ikke er sluttført ennå, kommer det rapporter om at Liverpool også er interessert i å hente Real Madrids benkesliter James Rodríguez. Ifølge Express vil Liverpool møte konkurranse fra PSG, Milan og Bayern München. Colombianeren er verdsatt til rundt 565 millioner kroner, og Liverpool skal være villig til å gi Real Madrid det dem ønsker.

Vi kan snart kvittere ut overgangssnakket rundt Romelu Lukaku. Den belgiske spissen har selv sagt at han skifter klubb i sommer og at det er enighet med en ikke navngitt klubb. Independent hevder imidlertid å vite at Lukakus neste stoppested er Chelsea. Dermed returnerer han trolig til klubben han forlot i 2014 til fordel for Everton og en overgangsrekord på 28 millioner pund. Nå må nok Chelsea sette overgangsrekord.

Til tross for kraftige koblinger til Monacos Benjamin Mendy linkes Manchester City nå til Southamptons Ryan Bertrand. 430 millionersavtalen med Mendy trekker ut, og det er derfor Pep Guardiola har trappet opp interessen for Bertrand, skriver Mirror.

Goal.com skriver samtidig at City er på jakt etter fire signeringer i sommer. To sidebacker, én offensiv midtbanespiller og en spiss.

Barcelona er også på jakt etter en sideback, og valget skal ha falt på Arsenals Héctor Bellerin. Ifølge Independent føler katalanerne seg trygge på at 490 millioner kroner skal være nok til å lokke den meget talentfulle høyrebacken til klubben. 22-åringen har en fortid i Barcelonas ungdomsavdeling.

545 millioner kroner og en ukelønn på 2,1 millioner skal være nok til å overbevise Alexandre Lacazette om å spille for Arsenal. Det skriver The Sun. Arsène Wenger og administrerende direktør Ivan Gazidis ska ha vært i møter med Lyon-president Jean-Michael Aulas denne uken om en overgang for spissen som har sagt han ønsker seg bort.

Tyske Bild melder onsdag at Pierre-Emerick Aubameyang har kommet til enighet med PSG om en overgang fra Borussia Dortmund. Klubbene har ikke bekreftet noe som helst ennå, men det meldes om en overgang verdt 665 millioner kroner for den 27-årige gaboneseren. Bild skriver også at Jean-Kévin Augustin går til Dortmund som en del av avtalen.

Det rapporteres også, noe overraskende, at Mario Balotelli blir Borussia Dortmund-spiller. Agent Mino Raiola skal ha vært til stede på offentliggjøringen av Peter Bosz som klubbens nye trener. Raiola skal ha sagt til pressen at Balotelli kommer til å spille for Dortmund, skriver Goal.com.

Den italienske Sky Sports-journalisten Fabrizio Romano skriver på Twitter at Manchester United har kommet med et bud på 570 millioner kroner for Álvaro Morata, men skal ha fått avslag. Real Madrid ønsker 855 millioner kroner for den 24-årige spissen, som også kobles sterkt til AC Milan.

Manchester United nærmer seg en signering av Inters Ivan Perisic – en avtale José Mourinho vil få unnagjort så raskt som mulig. Inter må få inn 283 millioner kroner innen utgangen av juni grunnet Financial Fair Play-reglene. Det kan gjøre at United får Perisic på «billigsalg», skriver Metro.

Sagaen rundt Virgil van Dijk fortsetter, med Southamptons klage på Liverpool som foreløpig siste kapittel. Liverpool er fremst i racet om å signere nederlenderen –det har ført til at Chelsea ser andre steder i jakten på en forsterkning i midtforsvaret. London Evening Standard skriver at Antonio Conte ikke har gitt opp håpet om å hente Juventus' forsvarsbauta Leonardo Bonucci. Midtstopperen regnes som en av verdens beste og har en kontrakt Torino-klubben som strekker seg frem til 2021.

Samme avis skriver at John Terry ikke blir Brighton-spiller grunnet høye lønnskrav. Midtstopperen ønsker seg i overkant av én millioner kroner i uken.

I ukesvis har Chelseas talentfulle spiss Tammy Abraham blitt koblet til nyopprykkede Newcastle. Nå ser det imidlertid ut til å at overgangen blir en realitet. Sun skriver at Abraham, som scoret 23 mål i Championship for Bristol City, lånes ut til Newcastle i løpet av denne uken.