HISSIG: Arda Turan har ingenting til overs for kritiske sportsjournalister. Her i aksjon for Barcelona.
HISSIG: Arda Turan har ingenting til overs for kritiske sportsjournalister. Her i aksjon for Barcelona. Foto: Lluis Gene

Barcelona-spiller angrep sportsjournalist: – Du kan dra til helvete!

Barcelona-spiller Arda Turan er sendt hjem fra Tyrkias landslagstropp. Årsaken er at han skal ha angrepet en sportsjournalist om bord i lagets fly.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Jeg angrer ingenting, sier Arda Turan om hendelsen til tyrkiske medier ifølge svenske Aftonbladet.

Tumultene skal ha oppstått etter treningskampen mot Makedonia (0-0) mandag.

Strupetak

Om bord på flyet skal Turan ha fått øye på sportsjournalisten Bilal Mese, som tidligere har skrevet kritisk om diverse bonuser Arda Turan har fått utbetalt av det tyrkiske fotballforbundet.

– Hva for et type land er dette her? Hvem tillot deg å være på dette flyet? Du kan dra til helvete. Jeg slutter heller å spille fotball enn å la noen si noe om min ære og min familie, sa Turan ifølge Aftonbladet.

Turan skal ha avsluttet tiraden med å ta strupetak på den tyrkiske sportsjournalisten.

Barcelona-spilleren, som blant annet har vært i Arsenals søkelys denne våren, nektet å unnskylde seg for hendelsen, men innrømmer at han burde ha håndtert situasjonen som privatperson og ikke som landslagsspiller.

– Gjorde jeg rett? Kanskje ikke, men jeg handlet i hvert fall med heder og ærlighet uten å få noe svar. Han fylte side etter side i månedsvis, men ansikt til ansikt hadde han ingenting å si, skrev Turan senere på sosiale medier.

I møte med tyrkisk presse var han enda mer sikker i sin sak.

– Angrer jeg på det jeg gjorde? Nei, jeg føler meg fri som en fugl, sa Turan til tyrkiske Daily Sabah.

Trener Fatih Terim har valgt å utelukke Turan til kampen mot Kosovo søndag. Dette som en konsekvens av hendelsen på flyet, ifølge nyhetsbyrået AP.

Det er ikke klart hvilke videre følger saken vil få for Turan.

NTB/TV 2 Sporten