TRAFIKKFARLIG: Den engelske glamourmodellen og TV-stjernen Katie Price viser en hel verden at hun ikke vet å sikre sin egen datter i bil.
TRAFIKKFARLIG: Den engelske glamourmodellen og TV-stjernen Katie Price viser en hel verden at hun ikke vet å sikre sin egen datter i bil. Foto: Stella Pictures/Instagram

Katie Price' instagrambilde av datteren setter sinnene i kok

Fembarnsmoren la ut bilde av sin to år gamle datter Bunny som sitter feil sikret i et barnesete.

Glamourmodell Katie Price har satt sinnene i kok hos småbarnsforeldre verden over etter at hun la ut et bilde på Instagram for sine 1,5 millioner følgere.

Bildet viser hennes to år gamle datter Bunny sitte fastspent med belte over magen i et barnesete.

Katie Price har tydeligvis ikke skjønt hvordan hun best sikrer sin to år gamle datter og at selene skal være tett til kroppen. Det beste er også sitte i et bakovervendt sete, for et to år gammelt barn, skriver NAF.no.

På Instagrambildet av datteren koker det med bekymrede meldinger fra småbarnsforeldre:

Love Bunnys cheeky look 💕

Et innlegg delt av Katie Price (@officialkatieprice)

– Hun er helt nydelig, men er hun virkelig tung nok for et standardbelte i barnesete? Hun ser altfor liten ut for det, skriver en.

– Jeg orker ikke å tenke på de indre skadene den søte lille jenta vil bli påført hvis de havner i en ulykke, skriver en annen.

– Er bilen i fart?

Noen få fans har prøvd å forklare at bilen til Katie Price står stille, men uklarheten i vinduene på bildet indikererer at bilen er i fart.

Price har selv valgt å ikke svare kritikerne under bildet.

En fan prøver å ta Price' barnesete og datterens sikkerhet i forsvar:

– Katie har sikkert bedt datteren om å putte på setebelte riktig, jeg tviler på at hun sikret datteren på denne måten da hun satte henne inn i bilen.