FLØRTER MED BARCELONA: Christian Eriksen innrømmer at det blir vanskelig å avvise et eventuelt Barcelona-tilbud.
FLØRTER MED BARCELONA: Christian Eriksen innrømmer at det blir vanskelig å avvise et eventuelt Barcelona-tilbud. Foto: Alastair Grant

Fotballryktene: Eriksen åpner for Tottenham-exit

Christian Eriksen åpner for en overgang bort fra Tottenham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tottenham-stjernen Christian Eriksen har vært satt i sammenheng med Barcelona, og dansken gjør lite for å tone ned ryktene overfor avisen Ekstra Bladet.

– Barcelona er en fantastisk klubb, og jeg tror ikke mange takker nei til Barcelona, sier Eriksen til den danske avisen.

Barcelona var blant klubbene den tidligere Ajax-spilleren prøvde seg i som unggutt.

– I fremtiden ser jeg meg selv på det høyeste nivået. Det er det jeg drømmer om. Det kan være om to-tre år. Det kan være i en annen klubb, eller det kan være i Tottenham om vi er kommet opp dit, sier Eriksen, som ble kåret til sesongens beste Tottenham-spiller.

De største i Premier League har hatt følere ute etter Virgil van Dijk de siste to årene, og i sommer er det ventet at midtstopperen forlater Southampton.

Liverpool Echo og The Telegraph er blant avisene som melder at van Dijk har takket nei til Chelsea og Manchester City og i stedet ønsker seg til Liverpool. Det er svært gode nyheter for manager Jürgen Klopp, som har nederlenderen på toppen av ønskelisten denne sommeren.

Van Dijks ja til Liverpool er startskuddet på forhandlinger mellom Anfield-klubben og Southampton, som krever nærmere 700 millioner kroner for forsvarsspilleren. Det vil gjøre Virgil van Dijk til tidenes dyreste forsvarsspiller.

David Luiz har den nåværende rekorden da han gikk fra Chelsea til Paris Saint-Germain for 570 millioner kroner sommeren 2014.

Liverpool vil prøve å presse ned prisen ved å tilby noen av deres spillere som en del av avtalen. Southampton har tidligere vært linket til Mamadou Sakho, som ikke har en fremtid i Liverpool, men som imponerte på utlån i Crystal Palace. Liverpool verdsetter Sakho til 350 millioner kroner.

Samtidig fortsetter Liverpool jakten på Roma-vingen Mohamed Salah og midtbanespiller Naby Keïta hos RB Leipzig.

Nok Liverpool Football Club for denne gang, men vi holder oss i Liverpool by. Spørsmålet er hvor lenge Romelu Lukaku blir værende i byen, for Everton-spissen har nå fått en ny beiler. Manchester Evening News skriver at Bayern München har kastet seg inn i kampen. Fra før kjemper Manchester United og Chelsea om signaturen til den belgiske spissen.

Arsenals manager Arsène Wenger og klubbdirektør Ivan Gazidis er avbildet i Nice – en kort kjøretur fra Monaco. Det har satt fart i ryktene om Kylian Mbappé til Nord-London. Ifølge The Sun har Real Madrid allerede tilbudt Monaco hele 1,4 milliarder kroner for den franske sensasjonsspissen.

At Atlético Madrid ikke får registrere nye spillere denne sommeren, stoppet Alexandre Lacazettes overgang fra Lyon. ESPN skriver at den franske landslagsspissen åpner for å vente til Atlético kan signere spillere igjen.

Chelsea-manager Antonio Conte må glemme Virgil van Dijk, som har bestemt seg for en Liverpool-overgang. Nå vender Conte i stedet blikket mot Torino, Juventus og Leonardo Bonucci. Det melder The Sun.

Pepe kommer til å forlate Real Madrid når overgangsvinduet, og Marca skriver at midtstopperen setter navnet sitt på en toårskontrakt med Paris Saint-Germain.

Kommer de rette budene på Renato Sanches og Douglas Costa, kommer Bayern München til å selge stjerneduoen, melder Bild.

Ernesto Valverde er ny Barcelona-trener, og den første spilleren han ønsker å hente til Camp Nou er Arsenals høyreback Héctor Bellerín. Spanjolen kommer til å koste over en halv milliard kroner, ifølge The Mirror. Samme avis melder at Arsenal vil forlenge kontrakten med stopperen Rob Holding.

The Telegraph skriver at også Alex Oxlade-Chamberlain er i ferd med å skrive under på en ny kontrakt med Arsenal. Den tidligere Southampton-spilleren har vært koblet til Liverpool de siste månedene.

David Wagner rykket opp til Premier League i sin første fulle sesong som Huddersfield-manager. Tyskeren innrømmer at det er interesse fra andre klubben, men at han ønsker å bli værende i klubben, ifølge Talksport.

Manchester United, Everton og Tottenham viser interesse for den 16 år gamle Bolton-spilleren Max Broughton, skriver Daily Mail.

The Sun rapporterer at Álvaro Negredo er ønsket av West Bromwich, og Middlesbrough-spissen ønsker å bli værende i Premier League.