OPERERT: Eden Hazard viser tommelen opp fra sykesengen.
OPERERT: Eden Hazard viser tommelen opp fra sykesengen. Foto: Eden Hazard/Twitter

Hazards melding fra sykesengen: – Jeg kommer sterkere tilbake

Chelsea bekrefter hvor lenge Eden Hazard er ute av spill. Belgieren lover å komme sterkt tilbake etter ankelbruddet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var i helgen Det belgiske fotballforbundet bekreftet at Eden Hazard hadde pådratt seg et ankelbrudd på trening i forberedelsene til landskampene mot Tsjekkia og Estland.

Mandag gjennomgikk Chelsea-stjernen en vellykket operasjon.

Det opplyser Hazard selv på sosiale medier.

– Alt gikk bra med min ankeloperasjon. Nå starter jeg rehabiliteringen. Jeg vil komme sterkere tilbake. Takk for all støtte, skriver han.

Mister sesongstarten
Chelsea bekrefter samtidig at Hazard går glipp av de første kampene i Premier League neste sesong som en følge av operasjonen.

– Eden Hazard gikk gjennom en suksessrik operasjon etter å ha pådratt seg et brudd i sin høyre ankel under trening med Belgias landslag. Han er forventet å være tilbake i trening om rundt tre måneder, skriver Chelsea i en pressemelding.

Chelsea åpner sesongen med Community Shield-kampen mot Arsenal allerede søndag 6. august. Første Premier League-runde starter lørdag 12. august.

Kobles til Real Madrid
Eden Hazard har de siste månedene vært koblet til Mesterliga- og La Liga-vinner Real Madrid, men de ryktene vil trolig stanse med bruddskaden.

26-åringen har ikke akkurat stoppet spekulasjonene om egen fremtid.

– Selvfølgelig ville jeg vurdert en overgang til Madrid om det kom et tilbud. Jeg er giret på å vinne trofeer. Det ville vært stort å vinne Mesterligaen, men det er også Chelsea mål. For å være ærlig så jeg vet ikke hva som vil skje, uttalte han i et intervju i helgen, ifølge blant andre The Guardian.

Eden Hazard har tre år igjen av kontrakten med Chelsea.