Wenger: – Jeg angrer på at jeg aldri signerte denne United-stjernen

– Han er en av de største i britisk fotball, sier Arsene Wenger til Arsenals hjemmeside om Manchester United-stjernen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Michael Carrick fikk søndag sin velfortjente testimonial-kamp for Manchester United etter å ha spilt elleve sesonger på Old Trafford.

Se Carricks fulltreffer i sin egen testimonial-kamp øverst!

Midtbaneeleganten startet karrieren i West Ham United og spilte to sesonger for Tottenham Hotspur før han ble solgt til Manchester United i 2006.

Wenger: – Jeg angrer
Arsenals manager Arsene Wenger hyller Carrick og innrømmer overfor London-klubbens hjemmeside at han angrer på at han aldri hentet 35-åringen til «Gunners».

– Jeg må si at jeg personlig beundrer Carricks karriere og hans kvaliteter. Noe av det jeg angrer mest på er at jeg aldri hentet ham til Arsenal fordi jeg mener at Carrick er en av de største spillerne i britisk fotball, sier Wenger til Arsenal.com.

Carrick har så langt kun fått med seg 34 landskamper for England etter 16 år på landslaget.

I løpet av sine elleve år i Manchester United har han vunnet Premier League fem ganger, FA-cupen og Mesterligaen.

– Fortjener mer ros
Wenger mener at Carrick ikke alltid har fått den hyllesten midtbanestjernen fortjener.

– Jeg synes at han har gjort sine saker strålende og ikke alltid fått den rosen og hyllesten han fortjener. Men jeg er en stor beundrer av Carrick og ønsker ham alt det beste i fremtiden, forteller Wenger.

Carrick signerte nylig en ny ettårskontrakt med Manchester United. Søndagens testimonial-kamp endte forøvrig 2-2. Carrick ordnet 2-2 for sitt lag takket være et vakkert langskudd.