SIKKER POENGPLUKKER: Peter Sagan har for vane å plukke mye poeng i Tourmanager. 
SIKKER POENGPLUKKER: Peter Sagan har for vane å plukke mye poeng i Tourmanager.  Foto: Fabrice Coffrini

Vi gjentar suksessen med Tour-manager på TV 2

Sett opp ditt eget lag og kjemp om flotte premier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tour de France er like om hjørnet, og det er snart på tide å sette opp ditt managerlag i TV 2 Sportens store konkurranse. Kjemp om heder og ære - og flotte premier.

I år er det Scout Gaming Group som i samarbeid med TV 2 gir deg managerspillet, og det er selvsagt helt gratis å delta.

Her er lenken til spillet!

Nytt av året er at vi også serverer VM-manager til VM i Bergen i september. Blant VM-premiene er signerte norske landslagsdrakter, samt en signert drakt fra sammenlagtvinneren på herrenes fellesstart.

Tourmanager-spillet åpner når de fleste troppene begynner å bli bekreftet. Det blir gjensyn med flere norske sykkelprofiler i årets Tour. Vegard Stake Laengen kom med gledelige nyheter da han snakket med TV 2 før søndagens start i Critérium du Dauphiné. Han blir en del av UAE-laget som drar til Tour de France. Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen er allerede sikret billett til Touren med mindre skader eller sykdom skulle ødelegge, mens Sven Erik Bystrøm (Katusha) og Sondre Holst Enger (Ag2r) må vise seg de kommende ukene for å komme med på sine respektive lag.

Her kan du lese hvilke etapper som passer de norske rytterne best.

Rytterne dine samler poeng for laget ditt i løpet av hele Tour de France, som kjøres i perioden 1. til 23. juli 2017. Laget med flest poeng etter siste etappe kåres som vinner av TV 2 Sportens Tourmanager.

Årets Tour åpner med en 14 kilometer tempoetappe i Düsseldorf. Deretter venter en spurtetappe til belgiske Liège. Den 3. etappen til Longwy avsluttes med en 1,6 km lang klatring med en stigningsprosent på 5,6. Ryttere som Peter Sagan og Greg Van Avermaet har nok allerede satt en tjukk rød ring rundt akkurat den etappen.

Som vanlig skal du plukke ut et lag bestående av sportdirektør, kapteiner, spurtere, ungdomsryttere, klatrere og hjelperyttere.

Vi kommer tilbake med mer info når det for alvor nærmer seg Tour-start.