KJENDIS-TILSKUERE: Lewis Hamilton og Neymar var på plass da Golden State Warriors koblet grepet om NBA-tittelen.
KJENDIS-TILSKUERE: Lewis Hamilton og Neymar var på plass da Golden State Warriors koblet grepet om NBA-tittelen. Foto: Ezra Shaw

Neymar og Hamilton fikk se Golden State Warriors koble grepet om NBA-tittelen

Stjernespekket både på og utenfor banen i nattens NBA-finale.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Golden State Warriors vant 132-113 i den andre finalekampen mot Cleveland Cavaliers og setter press på LeBron James og co. før finaleserien fortsetter i Ohio.

– Vi var mye bedre enn i den første kampen, likevel slår de oss klart, sa Cleveland-stjerne James etter kampen vel vitende om at Golden State Warriors vant den første finalekampen med 113-91.

Barcelona-stjernen Neymar og Formel 1-profilen Lewis Hamilton var blant tilskuerne som fikk se Warriors-oppvisningen.

GOD STEMNING: Neymar og Hamilton delte på popcornet.
GOD STEMNING: Neymar og Hamilton delte på popcornet. Foto: Ezra Shaw

Neymar var tydelig imponert av det han fikk se. Brasilianeren kunne ikke annet enn å måpe da LeBron James dunket inn to av sine 29 poeng i kampen.

Golden State Warriors fikk hovedtrener Steve Kerr tilbake på sidelinjen etter langvarige ryggproblemer og laget har nå spilt 14 sluttspillkamper på rad uten å tape.

– Vi er unge, vi er sultne og spiller bra basketball. Vi har en fantastisk mulighet og vi må ta vare på den, sa Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry.

LeBron James satte inn 29 poeng for sitt Cleveland Cavaliers i den andre finalekampen, men hans lag står nå i oppoverbakke før finaleserien nå vender til Ohio og Clevelands hjemmebane.

– Vi fulgte kampplanen ganske bra, vi var betydelig mer fysisk enn i den første kampen, men de lot oss betale for våre feil. Vi må dra hjem, se på kampen og se hva vi kan gjøre bedre både defensivt og offensivt, sa James til mediene etter kampen.

Lagene møtes i finalen for tredje året på rad. Golden State Warriors jakter revansje etter fjoråret da LeBron James sitt lag tok tittelen etter først å ha ligget under 1-3 i finaleserien.

Neste kamp spilles onsdag og den fjerde, som kan bli avgjørende, spilles fredag.

(©NTB)