BRUDD: Eden Hazard med brudd i ankelen på landslagssamling med Belgia.
BRUDD: Eden Hazard med brudd i ankelen på landslagssamling med Belgia. Foto: Adrian Dennis

Ankelbrudd for Hazard

Eden Hazard (26) mister sesongstarten for Chelsea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Eden Hazard var en av Chelseas beste spillere i sesongen som endte med Premier League-trofeet, men nå må London-klubben klare seg uten den belgieren i starten av kommende sesong.

Eden Hazard har pådratt seg et brudd i den høyre ankelen som gjør at han kan være ute i opptil tre måneder, melder den belgiske avisen Het Laatste Nieuws sent søndag kveld.

Det belgiske fotballforbundet bekrefter på Twitter at Hazard har pådratt seg et brudd på trening i forberedelsene til landskampene mot Tsjekkia og Estland.

Ifølge forbundet skal skaden ha skjedd på en individuell del av treningen.

Dermed mister Eden Hazard trolig starten på neste sesong. Chelsea åpner sesongen med Community Shield-kampen mot Arsenal allerede søndag 6. august. Første Premier League-runde starter lørdag 12. august.

Eden Hazard har de siste månedene vært koblet til Mesterliga- og La Liga-vinner Real Madrid, men de ryktene vil trolig stanse med bruddskaden.

26-åringen har ikke akkurat stoppet spekulasjonene om egen fremtid.

– Selvfølgelig ville jeg vurdert en overgang til Madrid om det kom et tilbud. Jeg er giret på å vinne trofeer. Det ville vært stort å vinne Mesterligaen, men det er også Chelsea mål. For å være ærlig så jeg vet ikke hva som vil skje, uttalte han i et intervju i helgen, ifølge blant andre The Guardian.

Eden Hazard har tre år igjen av kontrakten med Chelsea.