Ramos hudflettes for filming i Mesterliga-finalen

– Dersom sønnen min hadde sett meg gjør det, hadde jeg vært flau over å se ham i øynene, sier Rio Ferdinand.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi fikk servert Sergio Ramos på godt og vondt i lørdagens klassiker av en Mesterliga-finale.

– Blir flau når han ser dette
På stillingen 3-1 til Real Madrid med i underkant av sju minutter igjen av oppgjøret leverte kapteinen en varemerketakling i duell med Juan Cuadrado. I sekundene etterpå falt 31-åringen i bakken som en potetsekk mens han holdt seg til foten. TV-bildene viser at Cuadrado ser ut til å tråkke, utilsiktet, på foten til Ramos.

Resultatet av «sammenstøtet» ble Cuadrados andre gule kort og marsjordre fra den tyske dommeren Felix Brych.

Se situasjonen 1:37 ut i sammendraget i videovinduet øverst på siden! (med tillatelse fra Viasat 4)

Rio Ferdinand, for anledningen ekspert for BT Sports, raser mot Ramos' konspirering for å få Cuadrado sendt av banen.

– Ramos kommer til å bli flau når han ser dette i morgen. Dersom sønnen min hadde sett meg gjør det, hadde jeg vært flau over å se ham i øynene, sa Rio Ferdinand.

Den tidligere Manchester United-midtstopperen var langt fra den eneste som viste sin misnøye med Ramos' skuespill.

– Sergio Ramos. Sublim forsvarer. Et usselt triks for å få en profesjonell motstander sendt av banen. Ikke nødvendig i det hele tatt, skriver Stan Collymore på Twitter.

Se flere Twitter-meldinger nederst på siden!

Skapte historie
Ramos bryr seg nok lite om at det stormer rundt ham på sosiale medier etter finalen. 31-åringen befestet sin posisjon som en Real Madrid-legende med en strålende gjennomført finale i Cardiff. Kapteinen kunne løfte Mesterliga-trofeet for tredje gang og som den første i historien til å gjøre det to sesonger på rad.

– Vi hadde et stevnemøte med historien. Vi ønsker virkelig å vinne, og vi klarte å oppnå det ingen har klart tidligere - å vinne to Mesterliga-finaler på rad. Vi gjorde svært få feil, og vi er fortjente vinnere, sa Ramos til et samlet pressekorps ifølge Marca, mens han også brukte muligheten til å takke dem som står ham nærmest.

– Jeg husker alle som støttet meg og holdt ut med meg, inkludert konen min, barna mine, foreldrene mine og alle Madridistas.

Tidenes beste?
Real Madrid viste seg fullstendig overlegne i finalen til tross for en jevn og åpen førsteomgang der Cristiano Ronaldo og Mario Mandzukic stod for scoringene. Etter hvilen skrudde Los Blancos opp tempoet og scoringer fra Casemiro, Ronaldo og Marco Asensio sørget for 4-1-seier.

Dermed har Real Madrid lagt bak seg en eventyrlig sesong med både La Liga- og Mesterliga-triumfer. En enestående prestasjon, mener TV 2s eksperter.

– Det er kun Pep Guardiolas Barcelona-lag som kan matche denne Real Madrid-utgaven, sier Simen Stamsø Møller.

– Jeg kjenner ikke verdenshistorien godt nok til å si om dette er tidenes klubblag, men i min levetid er de definitivt en kandidat. Peps Barcelona var slik jeg husker det mer underholdende, og de satte en ny standard både for prestasjoner og for måte man kunne både forsvare seg og angripe på. Det det laget leverte vil vi huske, men det vil vi med disse gutta her også, sier Jesper Mathisen.

Mye av æren for dobbeltriumfen skal trenere Zinedine Zidane ha. På en imponerende måte har han formet verdensstjernene til å bli et uimotståelig kollektiv.

– Han er en person alle Madrid-supportere må takke. Han tok oss til et nytt nivå i 2001 (som spiller) og han har gitt oss et show. Han har vært her i 17 måneder, og på 17 måneder har han gjort alt, sier Real Madrid-president Florentino Perez.

Zidane har vunnet Mesterligaen to år på rad som Real Madrid-trener. Som spiller vant franskmannen Europas gjeveste turnering én gang sammen med Real Madrid.