Fotballryktene: – Sprenger banken for å hente Bale

Mens Manchester City vinner kampen om Virgil van Dijk med svimlende bud. Få dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Følg Silly Season direkte i TV 2s livesenter!

Med Real Madrids triumf i Mesterligaen kan man sette strek for klubbfotballen på toppnivå denne sesongen. Det gjør også at man kan begynne å snakke enda mer om noen av lagets spillere. Blant dem Gareth Bale.

Ifølge Manchester Evening News vil Manchester United gjøre nok en fremstøt på å hente waliseren. Interessen skal ha vært der lenge, men både i Southampton, Tottenham og senest i Real Madrid skal Manchester United ha fått nei i jakten på Bale. Nå kan det imidlertid være mulig å hente 27-åringen som har tilbragt den siste tiden på benken som følger av skade. I Mesterliga-finalen ble Bale byttet inn for Isco - en spiller som har gnistret i Bales fravær. Det meldes at Bale kommer til å koste rundt 1,08 milliarder kroner.

Manchester United har også kastet seg inn i kampen på supertalentet Kylian Mbappé. Det skriver The Sun. José Mourinho skal være villig til å punge ut over en milliard kroner for 18-årigen, som også tiltrekker seg interesse fra så og si samtlige toppklubber i Europa. Real Madrid rapporteres å være favoritter til å sikre seg Mbappé.

Vi holder oss til Manchester United. Ifølge anerkjente The Times må Real Madrid punge ut minst 715 millioner kroner dersom drømmen om å hente David de Gea skal bli en realitet. Prislappen kan justeres dersom Mourinho får en av sine ønskede spillere fra Real Madrid med som en del av avtalen. Så hva med Bale eller James Rodríguez?

Mirror skriver at Valencia, i likhet med Barcelona, er interessert i Ander Herrera. Det snakkes om et bud på rundt 325 millioner kroner. Selv skal spanjolen ønske å bli værende i Manchester United.

Et svimlende bud på 650 millioner kroner skal ha gjort at Manchester City vinner kampen om signaturen til Southampton-stopper Virgil van Dijk, melder Mirror. Liverpool og Chelsea skal dermed ha tapt kampen om nederlenderen, som vil bli tidenes dyreste forsvarsspiller. Van Dijk vil også kunne heve en ukelønn på rundt 2,2 millioner kroner i Manchester City.

Telegraph melder samtidig at Manchester City skal ha fått avslag på sitt opprinnelige bud på Monacos venstreback Benjamin Mendy. Den ferske Ligue 1-mesteren skal ønske seg rundt 430 millioner kroner for den 22-årige franskmannen.

Arsenal er i ferd med å sikre seg den tyrkiske Barcelona-spilleren Arda Turan. Ifølge Metro, som refererer til El Desmarque, skal 30-åringen være enig med Arsenal om en atale, men klubbene er ikke enige om en overgangssum.

Og det kan være mer i vente for Arsenal. Mirror skriver nemlig at Arsène Wenger har fått 1,8 milliarder kroner til rådighet i sommer. Det kan være godt nytt med interessene de har overfor Turan, Kylian Mbappé, Alexandre Lacazette og Riyad Mahrez. Daily Mail på sin side melder at Arsenal er på jakt etter Pierre-Emerick Aubameyang, Thomas Lemar og Kinglsey Coman i tillegg til de nevnte spillerne.

Samtidig ryktes Arsenals Wojciech Szczesny til den tapende Mesterliga-finalisten Juventus. Agenten til den polske burvokteren sier imidlertid ifølge Independent at ingenting vil skje før han har snakket med Arsenal og Wenger om fremtidsplanene. Szczesny har tilbragt de to siste sesongene på lån i Roma.

Everton-manager Ronald Koeman ønsker å hente West Hams Pedro Obiang fra West Ham. Midtbanespilleren er også under oppsyn av AC Milan og Sevilla, men det er Everton som angivelig skal ligge best an i kampen om signaturen til 25-åringen, skriver Mirror.

Daily Mail skriver at både West Brom og Watford har vist interesse for Montpellier-spiss Steve Mounie. 22-åringen fra Benin scoret 14 mål denne sesongen.

The Sun melder at Inter ønsker å hente Southamptons Dusan Tadic for å erstatte Ivan Perisic, som ser ut til å ende opp i Manchester United. West Ham og Juventus skal også holde et øye med den serbiske 28-åringen.

Leicester har kommet med en forespørsel til Swansea om lagets beste spiller, Gylfi Sigurdsson. Ifølge Daily Mail er islendingen verdstatt til rundt 325 millioner.

Med Romelu Lukaku høyst sannsynlig på vei ut portene på Goodison Park, skal Everton ha gjort Jamie Vardy til hovedprioritet på overgangsmarkedet, skriver Express.